Magasinet M!

Marvel afslører, hvornår MCU's Multiverse-saga officielt slutter

Hvad skal der ske efter?

MCU's film i Multiverse-sagaen har skudt lidt i øst og vest på både handlingsfronten og kvaliteten.

Det har været lidt som om, at de ikke rigtig kunne opbygge et stort nok momentum efter den fænomenale afslutning på Infinity-sagaen i Avengers: Endgame.

Marvel Cinematic Universe (MCU) har i årevis vævet et enormt netværk af historier, og nu har de afsløret, hvornår den omfattende Multiverse-saga endelig når sin afslutning.

Sagaen, der blev introduceret efter Infinity Saga, har skabt en bølge af komplekse tidslinjer, alternative universer og krydsende karakterer. Den kulminerer med det længe ventede klimaks i 2027, når Avengers: Secret Wars rammer biograferne.

Multiverse Saga har bygget videre på temaer, som blev introduceret i Loki, Spider-Man: No Way Home og Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Fans har fulgt med i, hvordan MCU's karakterer navigerer gennem forskellige virkeligheder, og der er blevet skabt enorme forventninger til, hvordan sagaen slutter.

Secret Wars bliver det store opgør, hvor helte og skurke fra forskellige universer vil stå over for hinanden i en kamp om eksistensen.

Brad Winderbaum, en af Marvel Studios' ledende producere, afslørede i et nyligt interview, at Secret Wars ikke bare afslutter sagaen, men også bringer den til et punkt, hvor fans vil føle, at hele rejsen var værd at følge. Han understregede, at Marvel stadig har flere overraskelser i ærmet, før den endelige afslutning, hvilket efterlader fans med forventning om, hvilke nye drejninger historien vil tage.

Når Secret Wars ruller ud i 2027, vil det blive det endelige punktum for en af de mest ambitiøse fortællinger i MCU’s historie – og fans kan næppe vente med at se, hvordan det hele ender.

Hvad mon der skal ske efterfølgende?

ANNONCE
Del

Seneste nyt