Magasinet M!

Marvel-chef Kevin Feige kommenterer på fremtidsudsigten for Avengers 5

Vi må nok vente lidt endnu.

Vi har i løbet af de første faser af MCU fået hele fire Avengers-film, hvoraf den første var The Avengers i 2012 og den sidste var Avengers: Endgame i 2019.

Endgame afsluttede, hvad der blev døbt Infinity Stone-sagaen med et gigantisk brag - og nu står vi på tærsklen til at skulle tage hul på en helt ny epoke.

Spørgsmålet er så bare - hvad med The Avengers nu?

Iron Man, Black Widow og Captain America er ude - dog med Anthony Mackie som den nye Captain America - så hvor står vi henne?

Kevin Feige har udtalt følgende i et interview omkring Avengers 5:

"Der kommer til ay gå en fornuftig portion tid fra Endgame til vi starter en ny saga, som vi er begyndt på. Efter den nye start, skal du så bruge lidt tid, som vi gjorde i fase 1, til at bygge sagaen op omkring karaktererne, før du bringer alle folkene sammen igen."

Fornuftigt at give det hele lidt tid, så vi kan lære karaktererne bedre at kende.

Der gik 4 år fra Iron Man til Avengers, men er 4 år nok til at bringe de nye solo-karakterer og multiverse-universet i den retning, som kan give os en opsamlende Avengers 5?

Det vil tiden vise.

Heldigvis har vi en røvfuld guf af glæde os til i mellemtiden - Shang-Chi, Spiderman 3, Doctor Strange 2, Thor 4 og tonsvis af andre projekter!

ANNONCE
Del

Seneste nyt