Magasinet M!

Marvel-direktør: Avengers 4 giver en definitiv afslutning på den originale historie

Avengers 4 afslutter det 10 år lange kapitel!

Mens vi stadig panikslagent venter på at få en afslutning på det vanvittige plot i Infinity War, så kan Marvel-præsident Kevin Feige bekræfte de rygter, vi efterhånden har hørt i lang tid.

Avengers 4 markerer et punkt, hvor den 'velkendte' historie afsluttes og et nyt kapitel med helt andre boller på suppen ser sin begyndelse.

Det bekræfter han i et interview med The Toronto Sun, hvor han sagde, at Avengers 4 får en definitiv afslutning:

"Plothistorier kan komme til et punkt, hvor de ikke skal fortsætte. De bedste historier har en afslutning. Return of the Jedi var en slutning, som jeg som 10-årig i 1983 accepterede i hele 30 år, indtil der kom en sequel. Det er ikke tidligere sket i superhelte-genren. En ny skuespiller kommer i spil og en ny historie starter. Det var sådan, vi gerne ville gøre det, da det er bedst, når historier får en afslutning og en ny kan se dagens lys. Det er bestemt det, der kommer til at ske med Avengers 4 næste år."

Vi glæder os til at se filmen, men det er også lidt vemodigt, hvis nu skuden vender for meget og Marvel mister sit momentum - men ikke desto mindre har vi nydt de sidste 10 års ekstravaganza på superheltefronten!

Avengers 4 rammer biograferne d. 2. maj 2019.

ANNONCE
Marvel-direktør: Avengers 4 giver en definitiv afslutning på den originale historie
Del

Seneste nyt

ANNONCE