Magasinet M!

Marvel-direktør bekræfter 3 nye superhelte, som bliver en del af MCU

De vil først debutere på Disney+ i deres egen serie, så vi må være lidt tålmodige

Marvel-direktøren Kevin Feige har nu bekræftet i en podcast, at nogle af de karakterer, som debuterer i Disney+ serierne, også på et tidspunkt vil blive en del af MCU-universet.

Marvel har tidligere annonceret, at en række nye Disney+ serier vil omhandle nye helte som Moon Knight, She-Hulk og Ms. Marvel. Ifølge Marvel-direktøren vil de nye karakterer kunne ses på første gang på Disney+, og så vil de komme i biografen derefter med deres egen film. 

Han fortæller:

"Vi laver bestemt filmproduktioner på et kunstniveau til Disney+. ´The Falcon and the The Winter Solider´ er netop ved at blive filmet, og igår kom jeg hjem fra optagelserne af ´WandaVision´. Alle de her figurer vil gennemgå meget spændende, og transformative ændringer, så de både kan være i Disney+ serierne og i vores film. De skal kunne gå frem og tilbage". 

For alle de Marvel-fans derude, som ikke vil gå glip af noget som helst inden for MCU-universet, så blev Disney+ lanceret i USA igår, den 12. november, men forventes først at åbne op for Europa til marts 2020

Disney+ er blevet stedet, hvor fans af Marvel, Star Wars, Pixar og Disney selv kan se frem til at få serveret en masse nyt og originalt indhold. Der kommer nye serier indenfor alle grenene, og alle ting har dedikerede fanbaser, der ikke ser sig tilfredse med at lade vente på sig.

Men der er ikke andet at gøre end at vente.

ANNONCE
Marvel-direktør bekræfter 3 nye superhelte, som bliver en del af MCU
Del

Seneste nyt