Magasinet M!

Marvel-direktør bekræfter: Robert Downey Jr. vender IKKE tilbage som Iron Man

Multiverset får ikke den originale Tony Stark tilbage i trøjen.

Marvels storhedstid skyldes mange forskellige ting - men en af de største drivkræfter bag MCUs popularitet skyldes den ikoniske portrættering af Tony 'Iron Man' Stark skabt af Robert Downey Jr. i hele 10 film.

Hans endegyldige afsked med franchisen i finalen på Infinity-sagaen - Avenger: Endgame - var en tårevædet og flot afsked med et ikon, og selvom fans måske inderst inde ønsker at se ham i trøjen igen, så var det en værdig afslutning.

Ikke desto mindre har folk spekuleret i, hvorvidt vi ville se Downey Jr. i en eller anden form for variant, nu hvor Multiverse-sagaen for alvor er skudt igang.

Spekulationerne og rygtebørsen er for alvor skudt i gang - men Marvel-direktør vil en gang for alle understrege, at Iron Man er færdig. 

Kevin Feige har bekræftet i et interview med Vanity Fair at Robert Downey Jr.'s saga som Tony Stark er slut:

"Vi vil bibeholde det øjeblik og aldrig røre ved det igen (Iron Mans afsked i Endgame, red.). Vi arbejdede for mange år for at nå til det punkt og vi ville aldrig på magisk vis finde en måde at lave det om igen."

Hvortil instruktørerne bag understreger, at de har lovet Downey Jr. aldrig at få ham tilbage, da det var en tårevældet afsked for alle - de skulle endda lave et par reshoots efterfølgende, som Downey Jr. var meget imod, da han havde lagt hele det følelsesladede omkring karakteren på hylden.

"Vi havde allerede sagt et tårevældet farvel på den sidste dag med optagelserne. Alle var kommet videre på det følelsesmæssige plan. Vi lovede ham, at det var sidste gang, vi fik ham tilbage i rollen - nogensinde."

Det er nok også bedst sådan - Iron Mans historie blev udfoldet, udforsket og afsluttet perfekt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt