Magasinet M!

Marvel-direktør var tæt på at blive fyret under optagelserne på The Avengers

Man skal satse i branchen!

Selvom superhelte og storslåede instruktører stjæler rampelyset, når Marvel hiver den ene filmsucces hjem efter den anden - så skal man lige huske på, at Marvel-direktør Kevin Feige sidder i baggrunden og trækker i trådene.

Han kom i stilling tilbage i 2007, hvor han ændrede Marvel-virksomheden til den gigant, den er i dag.

Men det hele var tæt på at briste eller bære tilbage i 2012 - nemlig under optagelserne på den store round-up-film, The Avengers. 

Mark Ruffalo som spiller Hulk fortalte i et interview med The Independent, at Kevin Feige kom hen til ham under optagelserne til The Avengers og sagde:

 "Hør her, jeg er her måske ikke ikke morgen. Isaac Perlmutter (som sad på aktiemajoriteten i Disney den gang, red.) tror ikke på, at nogen nogensinde vil gå med til at skabe en kvindelig superheltefilm."

Hvortil han afslutter, inden han går videre:

"Så hvis jeg er her i morgen, så ved du, at jeg har vundet krigen."

Og som du ved, så er Feige stadig på pinden den dag i dag - og gudskelov for det!

Mark Ruffalo uddyber:

"Fordi Kevin ville have sorte superhelte og kvindelige superhelte, så ændrede han hele Marvel-universet. Scarlett Johansson har sin film på vej, vi har Captain Marvel, og She-Hulk er lige på trapperne - intet andet studie er lige så inkluderende som Marvel - sådan er vores fucking verden."

Ikke desto mindre har Marvel fundet den perfekte opskrift, og det bliver spændende at se, hvad fase 4 byder på at nye overraskelser. 

Selvom Captain Marvel fik hug af flere biografgængere og internet-trolls for at være lidt for feministisk, så lyver tallene ikke - Captain Marvel tjente 1,1 billion dollars på verdensplan, i sammenligning tjente Justice League med Batman, Superman og Wonderwoman kun 658 millioner dollars.

ANNONCE
Marvel-direktør var tæt på at blive fyret under optagelserne på The Avengers
Del

Seneste nyt