Magasinet M!

Marvel løfter sløret for handlingen til både The Eternals og Doctor Strange 2

Det bliver episk!

Vi skal ikke vente meget mere end til april for at få det næste og desuden første kapitel i Marvels fase 4 af MCU - der får vi et lille gensyn med Black Widow, som vender tilbage til sine spionrødder.

Kigger man lidt længere frem i 2020, så bliver Marvels helt store spiller The Eternals såvel som kapitel 2 i Doctor Strange-universet i 2021.

Marvel har netop løftet sløret for de officielle plotbeskrivelser for begge film - og det ser lovende ud!

Først The Eternals - filmen bringer et helt nyt team af superhelte i spil, som består af en gruppe oldgamle rumvæsner, der har boet på jorden i hemmelighed i flere tusinde år. I kølvandet på Avengers: Endgame er de nødsaget til at komme ud af skjul, da den uventet tragedie bringer dem i kamp mod deres ældste fjende, The Deviants.

Awesome!

Og Doctor Strange: The Multiverse og Madness - Efter Avengers: Endgame fortsætter Dr. Stephen Strange med at lave research på den famøse Time Stone. Men pludselig dukker en gammel ven op, som pludselig er blevet til en fjende, som har planer om at slippe den ultimative ondskab løs.

Her snakker vi jo nok Chiwetel Ejiofors 'Karl Mordo', som blev en smule korrumperet i Doctor Strange. Og så kan vi med garanti forvente mange solide tidsrejseøjeblikke!

The Eternals kommer i biografen november 2020 og Doctor Strange 2 kommer maj 2021.

ANNONCE
Marvel løfter sløret for handlingen til både The Eternals og Doctor Strange 2
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt