Magasinet M!

Marvel-producer indikerer, hvornår vi kan forvente en ny Avengers-film

Der kan være langt igen!

Da Iron Man kom på banen i 2008, havde Marvel måske håb om at lave et par efterfølgere med nogle af deres ikoniske karakterer, men ingen havde på det tidspunkt haft en idé om, hvor stort det ville blive og hvor mange film det skulle blive til.

Men ikke desto mindre blev det til hele 23 film i den første Infinity Saga, og efter Endgame er der nye muligheder på vej og en helt ny tilgang til universet.

Avengers er mere eller mindre splittet af flere årsager, så hvornår kan vi forvente at se en ny af den slags?

Det tog jo blot 4 år fra den første Marvel-film, til vi fik den første Avengers (fra 2008 til 2012) - men ifølge en Marvel-producer kan vi komme til at vente noget længere.

Produceren på Avengers: Endgame, Trinh Tran, fortæller følgende i et interview med CinemaBlend:

"Vores fokus lige nu er at få Fase 4-filmene til at blive nye, spændende fortællinger, som kan forbinde universet med med publikum som de tidligere film har opnået. Over 10 år har det altid været en drøm at nå til Infinity War og Endgame-højder, men vi havde ingen anelse, da vi begyndte. Nu ville det være fantastisk, hvis vi kunne nå det Avengers-niveau, når vi 10 år senere har bygget en masse nye historier og karakterer på MCU-universet."

Det kan betyde, at vi måske først får en ny Avengers-samling med det nye hold om et årti - men frygt ej. Der er rigeligt med guf af hente i Fase 4:

Film:

Black Widow (2020)

The Eternals (2020) 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021)

 Spider-Man 3 (2021)

Thor: Love and Thunder (2021)

Tv-serier:

The Falcon and the Winter Soldier (2020)

WandaVision (2021) 

Loki (2021)

What If...? (2021)

Hawkeye (2021)

ANNONCE
Marvel-producer indikerer, hvornår vi kan forvente en ny Avengers-film
Del

Seneste nyt

ANNONCE