Magasinet M!

Marvel-Sony-aftale: Sådan bliver fremtiden for Tom Hollands Spider-Man

Godt nyt til MCU-fans.

Der gik panik igennem lejren hos Marvel-fans sidste sommer, hvor det pludselig blev annonceret, at Sony og Marvel ikke kunne blive enige om en aftale om, hvordan Tom Hollands Spider-Man skulle fortsætte i MCU - figuren, som Sony ejer rettigheden over siden dengang, at Marvel havde røde tal på bundlinjen, fik lov til at medvirke i en håndfuld film. Men til sidst kunne pengene ikke stemme overens, og den nye edderkoppedreng var ude af vinduet. 

Heldigvis blev der opnået en enighed - hvad der rygtes at være en kombination af solid pengesnak og et fuldeopkald fra Tom Holland selv til Sony - og Spider-Man fik liv til en film mere i Spider-Man: Far From Home.

Men hvad så nu? Han fik æren af at lukke og slukke fase 3 - hvad med fase 4?

kan fortælle i deres roundtable-interview, at der er kommet en solid deal i hus mellem Sony og Marvel - og det kunne ikke være en bedre aftale.

Sony-chef Tom Rothman fortalte følgende, da han blev spurgt om Spideys fremtid:

"Vi har lavet en klassisk win-win-win. Det er et win for Sony, et win for Marvel og et win for fans."

Og dealen går ud på, at Tom Hollands Spider-Man fortsat får lov til at boltre sig i MCU og kommende film i fase 4 og fremadrettet - OG at han samtidig kan få sit helt eget lille Sony-Mini-Marvel-universe, hvor han kan poppe op i Morbius og Venom 2. 

Se dét er fucksatme en aftale, en jyde som mig kan forstå!

Og mens Spidey forventes at få en lille cameo i Venom 2 - så har MCU allerede skemalagt den næste Spider-Man-film, som rammer biograferne d. 16. juli 2021.

ANNONCE
Marvel-Sony-aftale: Sådan bliver fremtiden for Tom Hollands Spider-Man
Del

Seneste nyt

Annonce