Magasinet M!

Marvel's Falcon and The Winter Soldier får sin første fulde trailer

Bucky og Sam er i parterapi?

Marvel benyttede den massive opmærksomhed under Super Bowl til at fremvise den første trailer for deres kommende Disney Plus serie The Falcon and The Winter Soldier.

De to superhelte befinder sig i lidt af et vakuum ved fraværet af Captain America, og det lader til at være en del af det komiske drivværk i den kommende serie. 

Men det er ikke alt, der sker i den nye trailer. 

Vi ser blandt andet returen af en af Captain Americas kortvarige flammer, nemlig Sharon Carter. Sharon Carter er niecen til Caps helt store kærlighed Peggy Carter, og sidst vi så hende i Marvels filmunivers, var i Captain America: Civil War, hvor hun hjalp Captain Americas hold af retfærdighedssøgende supermennesker og også delte et kontroversielt kys med Captain America. 

I traileren for den nye serie, ser vi Sharon Carter kæmpe mod både Falcon og Bucky - og selvom det ligner en seriøs fight, kan det lige så vel være et fakeout, for at lade os gætte på forkerte fjender. 

Der dukker nemlig også en anden kending op - Helmut Zemo. Det var manden der viste sig, at være mandne, der skabte så meget ravage og splid i mellem Avengers-heltene tilbage i Captain America: Civil War. 

I traileren for den nye serie, ser vi ham vende tilbage til sin mission: "Superheroes cannot be allowed to exist. I Have no intention to leave my work unfinished." - og her bliver han mere identisk med tegneserierne, idét han ifører sig sin ikoniske lilla elefanthue.

The Falcon and the Winter Soldier lander på Disney+ den 19. februar 2021. 

ANNONCE
Falcon and The Winter Soldier - Officiel Trailer
Del

Seneste nyt

ANNONCE