Magasinet M!

Marvels Silver Surfer får sin egen solo-film

Efter fiaskoen i 2007 er Marvel-skikkelsen klar til nye omgivelser!

Hvis du husker tilbage på Marvels udgave af fra 2005 og 2007, så var de egentlig ikke særligt underholdende eller fængende - man var måske underholdt i tiden, og jeg husker tydeligt, at jeg var fan af etteren på grund af de 'seje' effekter. Ser man det med lidt fornuft i sindet og lidt mere Marvel-film på bagen, så er det ikke noget at råbe hurra for.

Josh Trank skulle i 2015 redde 20th Century Fox' ære i forhold til deres rettigheder over Fantastic Four, men det blev utroligt nok en endnu dårligere film - et makværk uden sjæl, omtanke, spænding og indhold. 

Well, hvad gør man så?

Fox er selvfølgelig klar på at finde det rette take på et guldæg fra tegneserieuniverset, så nu prøver de kræfter med lidt mere solo-orienterede film.

Den første i rækken bliver den famøse Silver Surfer. 

En karakter, som fik en noget fesen medfart i Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer i 2007, men nu kan den måske åbne op for mulighederne i Fantastic Four-universet på det store lærred.

The Silver Surfer dukkede for første gang op i tegneserierne i 1966, og nu får den en solofilm. Filmen bliver skrevet af tegneserieforfatteren Brian K. Vaughan, som har været med på Daredevil, The Runaways, Lost og Ex Machina. Så han har evnerne til at skabe noget interessant.

Og hvorfor skulle Silver Surfer aka. Norrin Radd fra planeten Zenn-La ikke være interessant?

Karakteren:

1) Er hurtigere end lysets hastighed

2) Kan rejse i tid

3) Har overmenneskelig styrke, udholdenhed

4) Har forhøjede sanser.

Vi krydser fingre!

Hvornår filmen rammer biograferne, vides endnu ikke - men med sammenslutningen af Fox og Disney, kan vi måske regne med, at de ellers sex forskellige Marvel-mutanter, som er sat til at blive lanceret på det store lærred mellem 2019 og 2020, måske bliver skrottet, skubbet eller integreret i MCU. 

ANNONCE
Marvels Silver Surfer får sin egen solo-film
Del

Seneste nyt

Annonce