Magasinet M!

Mascha tænder på Marilyn Manson

Fem radioværter (bl.a. Mascha) giver deres bud på den bedste scoremusikMascha tænder på Marilyn Manson

For at give dig ekstra inspiration til at lave dit helt eget score-soundtrack, har vi spurgt fem kendte radioværter om hjælp - og hver for sig giver de deres bud på de bedste scorenumre:

Mascha Vang, vært på netradiokanalen P5000:

Tainted Love - Marilyn Manson

Det skal nok være til selve akten. Der er jo absolut intet frækkere end hans brummen lige ind i øregangen, og så er det vel også et vink med en vognstang om at det der nusse-pusse-dikke-dik kæleri skal overstået ret hurtigt. Grrrr...

Justify My Love - Madonna

Den er bare så fræk at pessaret dugger...

(Se hvor lækkert Mascha Vang er uden tøj på)

Anders Stjernholm, vært på netradiokanalen P5000:

Je t'aime... moi non plus - Serge Gainsbourg
Det er bare en klassiker. Jeg bliver så horny af det nummer, at jeg ikke engang behøver en kvinde.

Blue Monday - New Order
Jeg arbejder hårdt på at udbrede dette nummers fortræffeligheder som følgesvend til sexakten.

Anders Bonde, vært på netradiokanalen P5000:

Kære lille mormor - Richard Ragnvald
Jeg foretrækker "Kære lille mormor" med Richard Ragnvald, for det er rart at vide at ligemeget, hvor skidt jeg er i sengen, så er musikken værre...

Requiem - Mozart

Mozarts Requiem er en stærkt undervurderet hard hitting score-tune, for den er så uhyggelig, at piger vil gøre hvad som helt for at blive trøstet. Plus den kører i et tempo, som jeg ved jeg kan følge under selve sexakten...

 

Felix Smith, vært på P3:

Mine anbefalinger afhængig af scoring:
Blow my Whistle - DJ Aligator 

Soundtrack til sex med blondine i aldersklassen 18-21: Høres højt mens I kaster jer rundt i sengen kun iført tungepiercing og red bull. Book hellere en uges ferie bagefter på forhånd, har hørt Hartzen skulle være dejligt på denne tid af året.

Me Against the Music - Britney Spears

Soundtrack til sex med din kæreste som du har haft i meget lang tid: En våd drøm der burde få dig igennem de fleste minutter på lagenet, men med indlagt joker da du faktisk kan komme ud for at din kæreste fantaserer om det samme som dig. Her kan der ligge en klar fordel..

Sigurds Bjørnetime Greatest Hits - hele cd'en

Soundtrack til sex med din kæreste, som du lige har fået et barn med (den kategori jeg selv benytter mig mest af for tiden). Er på gaden nu og specielt track nr 3, der er en duet mellem Sigurd og Kaj og Andrea falder i god jord hos de små. Den giver dig 3,5 minuts intimt samvær med din kæreste, og det burde være tid nok taget i betragtning af, hvor lidt sex du får i denne periode..

Dirty Place - Maria Timm

 

Soundtrack til sex med elskerinde: Hvis du ikke allerede har hørt det her nummer på P3 så skynd dig at tjekke det ud. Damn, det er sexy music.

Je T´taime... moi non plus - Serge Gainsburg / Jane Birkin

Sex med MILF - Der er kun et nummer der altid virker på alle kvinder fra 1970 og nedefter.. Serge Gainsbourg og Jane Birkin med "Je T´taime... moi non plus". Den bør være på din iPod hvis du ofte frekventerer steder som Søpavillionen eller Bakkens Hvile i din jagt på det frække og lettere støvede (garanteret scoring for Anders Stjernholm... - red).

Tony Scott, vært på P3:

I Like U So Much Better When You're Naked - Ida Maria

Det første fornuftige jeg har hørt fra Norge i laaaaaang tid. En fin lille opfordrig til ikke at være så generte.

Hidden Cameras - Smells Like Happiness

De skæve indie rockere fra Hidden Cameras synes altid om det skæve og forbudte. Den her handler blandt andet om at gøre det med bind for øjnene - og når de spiller den live har de selv bind for øjnene! Det er sexet.

Yeah Yeah Yeahs - Maps

Karen O (forsangeren - red) er coolness personificeret. Hun er bare pisse New Yorker-lækker. På det her nummer viser hun sig sårbare side. Det er meget smukt og ret sexet.

Robyn - Be Mine!

Robyn er bare pisse lækker.

Mazzy Star - Flowers In December

Hope Sandoval har en af verdens mest sexede vokaler. Tror ikke der er mange mænd der kan stå imod, når hun først folder sig ud. Slæbende og støvet - HOT!

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt