Magasinet M!

Masseproduktion og falske profiler: Denice Klarskovs kamp for ægthed på OnlyFans

Klarskov tager kampen op mod svindel i industrien.

Med platforme som Patreon og OnlyFans er der skabt en verden, hvor alle fra fitnesscoaches til kunstnere – og selvfølgelig dem i den mere frække ende af spektret – kan tjene styrtende med penge på deres passion. Det lyder som en drøm, ikke? Men bag kulisserne lurer der en grim sandhed, der truer med at ødelægge hele den gyldne creator-tidsalder.

Hvem fanden snakker du egentlig med?

Denice Klarskov er ikke en, der holder sig tilbage, og i sin nye artikelserie tager hun fat på de svindelnumre, der foregår bag skærmen.

"Vi ser en stigning i falske chattere, masseproduktion af indhold og forretningsmodeller, der fokuserer mere på profit end på ægte relationer. Denne debat kan vi ikke længere ignorere, hvis vi skal sikre en bæredygtig og ærlig fremtid for branchen," siger Denice uden at lægge fingrene imellem.

Det er ikke unornalt, at skabere outsourcer al deres interaktion til tredjepartsfirmaer, som lover "24/7 tilstedeværelse" for deres fans. Men i virkeligheden sidder der ofte bare anonyme chattere og sender de samme copy-paste beskeder til hundredvis af brugere. Denice er ikke i tvivl om, at det underminerer hele idéen med platformene – nemlig at skabe en ægte forbindelse mellem skaber og følger.

Masseproduktion forklædt som eksklusivt indhold

En anden ting, der får Denice op i det røde felt, er den udbredte brug af masseproduceret indhold, som bliver solgt som "eksklusivt" og skræddersyet indhold til den enkelte bruger.

"Mange abonnenter betaler store summer i forventning om at modtage unikt indhold, kun for at opdage, at det samme materiale sælges til tusindvis af andre. Dette skaber ikke blot skuffelse og frustration blandt forbrugerne, men det gør det også vanskeligt for de skabere, der rent faktisk leverer ægte og skræddersyet indhold, at konkurrere."

Denice, der står bag DK-Webcam, kæmper for integriteten i branchen. Hun vil sikre, at fansene får det, de betaler for – nemlig kvalitetsindhold, der er skræddersyet til dem og ikke noget masseproduceret bras.

Den ægte løsning? LIVE, baby!

Så hvad er løsningen? For Denice er svaret klart: LIVE-sessioner.
 

"På DK Webcam har vi fra starten valgt at fokusere på LIVE-sessioner, hvor skaberne selv er til stede i realtid og interagerer direkte med deres publikum. Det er her, vi tror på, at den sande værdi ligger – i ægte interaktion og ikke blot automatiserede beskeder eller forproduceret indhold, der sælges som eksklusivt."

Det er måske hårdt arbejde, men for Denice er det en no-brainer. 

"Jeg tror, at de skabere, der virkelig brænder for deres arbejde, og som ønsker at opbygge ægte relationer med deres publikum, vil se fordelene ved at fokusere på LIVE-delen af deres forretning."

Vil du læse mere om Denices kamp for en ærligere branche? Så klik her og dyk ned i debatten.

ANNONCE
Del

Seneste nyt