Magasinet M!

Matt Damon giver resumé: Alt hvad du behøver at vide, før du ser den nye Bourne-film

Har du glemt, hvad der sket i de tre film, der leder hen til den premiereaktuelle "Jason Bourne"? M! giver dig svaret!

Matt Damon giver resumé: Alt hvad du behøver at vide, før du ser den nye Bourne-film

Franchises er det, der får hjulene til at dreje rundt i Hollywood. Over de seneste årtier har vi set en række af film, der med vilje er lavet på en måde, så historierne kan forsætte i al uendelighed, også selvom skuespillere, instruktører og manuskriptforfattere udskiftes løbende. 

Det kunne eksempelvis være Marvel's superheltefilm, The Fast and the Furious, Mission Impossible eller de indtil videre fire film om Jason Bourne, der i dag har fået en efterfølger.

Damon er tilbage!

Første gang vi på redaktionen mødte Bourne var i Doug Liman's film fra 2002, der havde titlen "The Bourne Identity". Filmen var baseret en bog af den amerikanske forfatter Robert Ludlum, og i 2004 og 2007 kom de to næste i rækken. 

Alle tre har Matt Damon i den altoverskyggende hovedrolle, men i 2012 udkom "The Bourne Legacy", der var den første film i rækken uden Ben Afflecks bedste ven. 

Vi er ikke i tvivl om, at vi endnu engang vil nyde Damon som Jason Bourne, men vi har lidt svært ved at huske, hvad der er sket i de tre film, der leder op den premiereaktulle "Jason Bourne." 

Derfor har vi allieret os med hovedpersonen selv, der på 90 sekunder fortæller alt, hvad du har brug for at vide.

God fornøjelse! 

ANNONCE

På grund af sommerferie-dumhed er vores forpremiere-billetter ikke faldet i de rigtige hænder, så der er desværre ikke noget medlem af redaktionen, det har set filmen endnu. 

Heldigvis er det lykkes for vores gode venner på Pixel.tv, og I kan læse deres fremragende anmeldelse her.

Vi kan afsløre, at de giver den tæt på topkarakter. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt