Magasinet M!

Matt Reeves bekræfter: The Batman er planlagt som en trilogi

Robert Pattinsons kappeklædte hævner er klar til en trilogi.

Instruktøren Matt Reeves har afsløret, at hans oprindelige vision for The Batman altid har været en del af en større trilogi.

I et nyligt interview med Collider bekræftede Reeves, at arbejdet på The Batman Part II er en naturlig fortsættelse af historien om Gotham’s mørke hævner, og at trilogiplanen stadig er intakt, selvom der er blevet foretaget justeringer undervejs.

Efter succesen med den første film var mange fans nysgerrige på, om Reeves havde ændret sin langsigtede plan, især med introduktionen af spin-off-serien The Penguin, hvor Colin Farrell gentager rollen som Oswald "Oz" Cobblepot. Reeves forklarede, at mens der er sket nogle skift i tilgangen, har det overordnede mål for trilogien ikke ændret sig. Reeves sagde: “Jeg har altid planlagt at fortsætte Penguins historie, og med serien får vi muligheden for at fortælle, hvordan denne mid-level kriminelle stiger til magten i det tomrum, som Carmine Falcone efterlader.”

Mens The Penguin starter umiddelbart efter begivenhederne i den første The Batman-film, har Reeves stadig Bruce Wayne som centrum i sin trilogi. Serien tillader dog en mere detaljeret udforskning af Gothams kriminelle underverden, som bidrager til den komplekse baggrund for Batmans kamp mod uretfærdighed. Reeves har skabt en verden, hvor både filmene og serierne arbejder sammen for at udvide historien, hvilket betyder, at publikum kan forvente en rigere og mere sammenhængende fortælling fremadrettet.

Lidt ligesom Marvel har lavet med deres serie og film i MCU.

Selvom meget af fokus ligger på Batmans næste store eventyr, er Reeves’ langsigtede plan stadig fast forankret i hans oprindelige vision - en trilogi ligesom vi så med Christopher Nolans Batman.

ANNONCE
Del

Seneste nyt