Magasinet M!

May-Britt Trontveit Jensen - Miss World

Hun er halv dansk, halv norsk og har lige vundet titlen som Miss World - for Norge. Snart kan hun bl.a. opleves i Zulu Love Champs og Wipeout - og månedens Connery.dk babe.

May-Britt Trontveit Jensen - Miss World
Hvad går du og laver for tiden?

Jeg er handicaphjælper. Det er mit faste job. Alt det andet her kan jeg desværre ikke leve af mere. Det laver jeg kun når jeg har tid nu. Enten er det fordi der er finanskrise, ellers er det fordi københavnere er nærige.

Hvad er alt det andet?

 Jamen jeg synger, skal til at lave nogle flere sange, laver tv reklamer, magasiner, tv programmer og I kan snart se mig te mig, som en totalt spadser i Wipeout.

Snart også i Zulu Love Champs, hvor jeg skal hjælpe nogle fyre med hvordan de skal score.

Derudover har jeg lige været i Cecilie Frøkjærs talkshow og vise noget modetøj frem. Jeg har vundet Miss World titlen, så jeg laver også en del i forbindelse med det.

Jeg laver også musikvideoer for Nik&Jay, Niarn, Pharfar og Chapper. Sidst nævnte er den sjoveste.

Ja kald mig bare Frk. Showbizz, griner May-Britt.

Hvis du kunne rejse i 2 uger nu, hvor ville du så tage hen?

Jeg ville helt klart til Thailand. Alle jeg kender, der har været der, siger det er fantastisk, så jeg vil også opleve det fantastiske Thailand. Jeg er en livsnyder og tager en dag af gangen, bekymrer mig ikke så meget om morgendagen. Det skal nok gå det hele.

ANNONCE
May-Britt Trontveit Jensen - Miss World
Hvem skulle med dig til Thailand?

Min far - han har pengene. Min veninde Freja - hun har humøret. Og en ekstra hmmm en lækker ung dame til min far, så han ikke keder sig.

Hvor ser du så dig selv om 10 år?

Om 10 år er jeg nok tyk og fed og har 4 børn. Ej, jeg ved det virkelig ikke jeg er ikke synsk, men har en masse drømme, som jeg kan prøve at leve efter og opnå. Og ja hvad er det for nogle drømme, det er det jeg allerede laver og jeg elsker det. Det vil jeg gerne leve af.
ANNONCE
Se May-Britt Trontveit Jensen Connery.dk-profilFoto: Christian Grüner

Makeup: May-Britt Trontveit Jensen

Tak til Onlinecasting.dk for hjælp med casting
Del

Seneste nyt