Magasinet M!

McDonald's har hørt vores bønner: Nu bliver populær burger større

Men kommer den også til Danmark?

Du kender det nok godt. Du bestiller en Big Mac på McDonalds, men du synes, at den er alt, alt for lille til at stille din sult. 

Så er det godt nyt på vej!

I USA får de nemlig nu to nye varianter af din yndlingsburger, Big Mac'en.
Mac Jr. og Grand Mac blev tidligere i år prøvesmagt i Dallas og Ohio - med så stor succes, at du fra starten af næste år vil kunne finde dem på menukortet overalt i Trumpland.

Finder du Big Mac'en en anelse for stor (hvilket du selvfølgelig ikke gør), går du efter den lidt mindre Mac Jr.. Finder du Big Mac'en en anelse for lille (hvilket du selvfølgelig gør), kaster du dine guldmønter efter den større Grand Mac. 

Den største forskel på de to nye Big Macs skal finde i størrelsen på kødet. Hvor en Big Mac har to stykker 1/10-punds kød, har Mac Jr. et stykke 1/6-punds kød, mens Grand Mac har to af denne slags. 

ANNONCE
McDonald's - McDonald's har hørt vores bønner: Nu bliver populær burger større McDonald's

Big Mac'en blev lanceret tilbage i 1968 og har siden da været McDonalds mest populære burger. En undersøgelse fra 2013 viste, at der hvert sekund blev solgt 17 Big Macs hele døgnet rundt i USA alene. Og det tal kan sagtens stige, når Big Mac'en får både en store- og en lillebror.

I første omgang vil de to nye Big Mac-varianter kun være på menukortet i en begrænset periode, og kun tiden vil vise, om de bliver permanente på fastfood-kædens menukort. Men som McDonald's-kok Mike Haracz siger til Buzzfeed:

- Hvis de bliver en succes, fortsætter de.

Og det vil undre os meget, hvis ikke verdens største burgerland tager imod den nyhed med kyshånd. 

Det har desværre ikke været muligt at få fat i McDonalds Danmark for at be- eller afkræftet, om de to varianter af Big Mac'en også kommer til Danmark. 

Men fortiden viser, at ting, der nailer den på markedet i USA, også kommer til Europa nogle år senere. Så det er bare at håbe, at amerikanerne sætter tænderne i masser af Grand Macs, så vi også kan få fornøjelsen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE