M!

McDonald's klar med ny milkshake i dag - lavet på legendarisk dansk is

Selvom der ikke er meget sommer over vejret, lyder det her alligevel VIRKELIG lækkert.

Så er der dømt nostalgi. I hvert fald for undertegnede. Da jeg var ca. 10 år gammel, havde jeg én bestemt yndlings-is; nemlig Københavnerstangen. Og det ved McDonald's Danmark åbenbart. For de har nemlig lavet en ny milkshake, som allerede har fået mig i den syvende himmel, på trods af at jeg endnu ikke har smagt den. En shake lavet på? ja, den legendariske Københavnerstang.

McDonald's Danmark - McDonald's klar med ny milkshake i dag - lavet på legendarisk dansk is McDonald's Danmark

Indtil videre har du kun kunnet få shakes med jordbær-, vanilje- og chokoladesmag på McDonald's. Men fra i dag har de altså lanceret en Københavnerstang-shake, der udover vanilje også har en smag af ananas. Præcis som den famøse danske Frisko-is.

Det skriver bt.dk.

- Vi udvikler løbende nye produkter til det danske marked, og der skal selvfølgelig også være en dansk sommer-nyhed på menukortet. Udover at være en klassiker, så smager Københavnstangen fantastisk, så vi syntes, at det kunne være både sjovt og oplagt at udvikle en milkshake i samarbejde med Frisko med københavnerstangsmag," siger kommerciel direktør for McDonald's Danmark Mads Friis til bt.dk og forklarer yderligere, at han er sikker på, at den vil blive et hit blandt danskerne.

Indtil videre er den at finde i McDonald's-restauranter landet over til 15. november. Jeg ved vist godt, hvor jeg skal hen, når jeg har fri fra arbejde I dag.

Del