Magasinet M!

McLarens nye ur koster mere end deres biler

Se det her sammen med de skarpeste gadget-nyheder fra denne uge.

McLarens nye ur koster mere end deres biler
MCLARENS NYE UR KOSTER MERE END EN MCLAREN-BIL

Altså, hvis du holder dig fra den volddyre McLaren P1. Men ellers er det nye McLaren-ur med et prisskilt på 7 kølige millioner noget af det dyreste, de har i sortimentet. Uret er lavet i samarbejde med Richard Mille, der jo er storsponsor for deres F1-team, og det har fået det mundrette navn RM 50-03 Tourbillon Split Seconds Chronograph Ultralight McLaren F1. Yessir, det er da let nok at sige. I billederne og videoen ovenover kommer du tættere på det lille mesterværk, der faktisk kun vejer 40 gram takket være materialer som rhodium, grafit og kulfiber, og der bliver kun lavet 75 eksemplarer. Det er måske meget godt, for markedet kan altså ikke være voldsomt stort for sådan et eksklusivt ur. Men det er fedt.

SE MERE HER

ANNONCE
McLarens nye ur koster mere end deres biler
ICAROS

Hvis den største stopklods for din træning er kedsomhed, er det måske på tide at hamre noget Virtual Reality ind i svedeturene. Og det kan du med Icaros. Det er nemlig verdens første VR-træningsredskab, der træner hele kroppen. Du lægger dig bare op på briksen, tager brillerne på og så kører det. Eller det kan faktisk også flyve, for i Virtual Reality kan du for eksempel komme op i skyerne som en fugl, og det giver i hvert fald varmen at bakse sådan med vingerne.

SE MERE HER

ANNONCE
McLarens nye ur koster mere end deres biler
HWG POOL TABLE

Et poolbord handler lige så meget om form som funktion, og med det her HWG Pool Table får du begge dele. Selve stellet er lavet af rustfrit stål, mens banderne består af marmor fra Calcutta i Indien, og så er der lige læderlommer til at fuldende det æstetiske hattrick, der kan få smilet frem i øjnene på selv den mest kræsne verdensmand, når han sænker 8-ballen og køligt tager en tår af sin whiskey. Det er lige præcis sådan noget udstyr, der vil gøre det godt i enhver slyngelstue for at give masser af timers sej fornøjelse.

SE MERE HER

ANNONCE
McLarens nye ur koster mere end deres biler
CONFEDERATE WRAITH B210

Hvis du leder efter en futuristisk motorcykel med et ondt udseende, er det altid en god idé at skæve mod Confederate Motorcycles, der holder til i Baton Rouge i staten Louisiana i USA. De leverer virkelig varen. Desværre er det nærmest umuligt at komme i nærheden af deres cykler, for der bliver ikke lavet særligt mange af de håndbyggede mesterværker, og prisen er direkte modbydelig. Derfor gælder det om at slå til, når chancen byder sig, og lige nu har auktionshuset Bonhams den her frækkert fra 2008 under hammeren. Der er tale om en Confederate Wraith B210, og den er bare ond med ond på, så du cruiser rundt med 125 heste fra V-twin-motoren med et design af kulfiber og aluminium med kraftig inspiration fra ældre jagerfly. Kom nu, den er lige dig.

SE MERE HER

ANNONCE
McLarens nye ur koster mere end deres biler
THE ADAMANTINI

Hvis du regner med, at The Adamantini er et glas lavet af det samme superstærke Adamantium, der udgør Wolverines klør, så må vi desværre skuffe dig. Navnet antyder det godt nok, men Adamantium findes altså ikke i virkeligheden. Og det gør Wolverine heller ikke. Heller ikke Julemanden, for den sags skyld. Glasset er i stedet drejet af en solid cylinder rustfrit stål, så slutproduktet er et gennemført glas på et halvt kilo til dine Martinier eller andre drinks, og selvom det ikke er lavet af et superhelte-materiale, er det alligevel temmeligt sejt.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE