Magasinet M!

Med på moden: Her er 5 friske danske tøjbrands du bør kende

Det pibler frem med nye, danske brands. Fra det spøjse og vovede til det enkle og stilede. Vi har fundet nogle af de absolut fedeste til enhver pengepung.

Med på moden: Her er 5 friske danske tøjbrands du bør kende

Kråp - simpelt og eksklusivt

Det tager ikke mange timer at skimme kollektionen fra Kråp igennem. Eller minutter for den sags skyld. Det lille tremandsfirma fra København åbnede op for bestillinger i foråret 2017, og det eneste produkt, der kan smides i indkøbskurven, er en hvid T-shirt. Model A.

Kråp giver med Model A sit bud på, hvordan tøj skal føles og se ud, når det er bedst. Simpelt, rent og uden kompromiser.

Tøjet bliver produceret i det nordlige Portugal med det størst mulige fokus på uddannede medarbejdere, gode arbejdsforhold og miljøvenlig produktion. Og det kan ses på prisen. Med 400,- pr. stk. ligger den pænt over det, du er vant til at se på hylderne hos Jack & Jones, men så er kvaliteten også derefter. T-shirten kan købes hos udvalgte forhandlere i København og på nettet.

Du kan købe Kråp Model A og få gratis fragt her.

Morten i Model A. Til salg på kråp.dk nu. #kråp #kraap #kraapdk #organic @bruscph @mrtnbruun

Et opslag delt af Kråp (@kraapdk) den 6. Jun 2017 kl. 4:42 PDT

ANNONCE

Noget andet - billigt

tekst

kode

Enclave Monarchy - sort og eksklusivt

Sort slanker, siger man. Hvis det er rigtigt, vil selv Prins Henrik kunne stå knivskarpt iført kollektionen fra Enclave Monarchy. Tøjet er fuldstændig sort på sort, men det betyder ikke, at det er kedeligt. Atypiske snit og en modig tilgang til moden får det lille tøjmærke fra bomuldsbyen Herning til at skille sig gevaldigt ud.

Bag tøjmærket står håndboldspilleren Michael Damgaard, der til daglig huserer i den tyske bundesliga og de seneste år ligeledes som fast mand på landsholdet. Med i Enclave Monarchy har han to unge designere, som foruden designet styrer den daglige drift.

Den første kollektion kom på gaden i foråret, og på sitet kan man nu se et udvalg af trøjer, skjorter, benklæder og en frakke for "selvsikre, stærke og ærlige personer, der omfavner forskellige perspektiver", som de selv udtrykker det.

På M! har vi også allerede nu fået et smugkig på den næste kollektion, og vi kan godt afsløre, at den bliver mindst lige så skarp - og med en smule mere kulør. Priserne spænder fra 1200 til 4200 i den aktuelle kollektion. 

Du kan udforske kollektionen fra Enclave Monarchy her.

Spring/Summer 2017 #mensfashion

Et opslag delt af ENCLAVE MONARCHY (@enclavemonarchy) den 26. Maj 2017 kl. 8:08 PDT

ANNONCE

Noget andet - billigt

Noget andet - mellem

Del

Seneste nyt

Annonce