Magasinet M!

Med TrackR Bravo kan du finde din mistede telefon eller pung på sekunder

Er du træt af hele tiden at miste din ting? Så er TrackR Bravo lige noget for dig.

Med TrackR Bravo kan du finde din mistede telefon eller pung på sekunder

Du kender det alt for godt. Du mister din telefon på en bytur, telefonen går ud, og du kan ikke bruge Find My iPhone-app'en til noget som helst. Heldigvis er der en løsning på dine problemer. TrackR Bravo er nemlig den simpleste måde at finde dine glemte og mistede ejendele. En måde, tusindvis af folk allerede har benyttet sig af, skriver firmaet på deres egen hjemmeside.

TrackR er en lille enhed på størrelse med en mønt. Alt, du skal gøre, er at montere den på den ting, du ved, du helt sikkert før eller siden vil miste. Det kan være din pung, din telefon, din taske, din cykel eller dit nøglebundt. Hvis - eller når - uheldet er ude, skal du blot benytte dig af den dertilhørende TrackR-app, og du vil så kunne lokalisere den ting, du har forlagt, i løbet af sekunder.

Er du sikker på, at ejendelen, du mangler, er i huset, kan du blot ringe til den lille TrackR-enhed, som herefter vil bippe. Har du mistet din cykel i en gedigen brandert kan du selvfølgelig også tracke dens placering via appen.

TrackR Bravo er opfindelsen, vi på redaktionen gerne vil have haft i vores gymnasietid, hvor vi mistede utallige nøgler, telefoner og cykler på grund af vores ungdommelige iver, optimisme og fuldskab.

Se, hvordan TrackR Bravo virker i videoen øverst i artiklen, og bestil den her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt