Magasinet M!

Medina har lavet en app: "Alt det du ønsker at vide om mig"

Den danske pop-prinsesse har lavet en app om sig selv. Og det er selvfølgelig præcis lige så dumt, som det lyder...

"Velkommen til Medina, Medina, Medina..."

"Kun for mig, kun for mig..."

Det var vel bare et spørgsmål om tid, før det ville ske. Men nu er det altså en realitet. Medina har lavet en applikation, og den handler naturligvis kun om hende selv.

Den vil ifølge pop-prinsessen indeholde unikt indhold i form af lifestyle-indlæg, gallerier, videoer og stor indsigt i hendes mange aktiviteter.

- Det hele vil blive samlet under e?t tag, og mine fans vil fa? helt nye muligheder for at følge med i de ting, jeg ga?r og laver. Det er en ny ma?de for mig til at komme tættere pa? mine fans, og derfor vil de ogsa? blive taget med pa? ra?d i processen. Jeg glæder mig helt vildt til at vise app'en frem til mine fans, lyder det fra betænksomme Medina, der altså tydeligvis kun har skabt app'en for sine fans skyld.

ANNONCE
Medina har lavet en app: "Alt det du ønsker at vide om mig"

Applikationen hedder noget så simpelt som "Medina Official IconsZone" og her kan du blandt andet finde gamle Snap-stories, Instagram-billeder og få et indblik i, hvad hun gemmer i sin håndtaske! 

Kære Medina, det kan godt være, du lover, at man kan finde "alt det, du ønsker at vide om mig", men det holder altså ikke. Vi er ligeglade med din håndtaske. Vi kan til gengæld komme i tanker om ret mange andre spørgsmål, som vi ikke kan finde et svar på i din flotte app.

Hvad vil du gerne vide om Medina? Giv dit besyv med i kommentarfeltet herunder...

ANNONCE
Del

Seneste nyt