Magasinet M!

Medpassageren fra helvede: Ubuden gæst havde sneget sig ombord på fly

Det er nok ikke den her artikel, du skal læse, hvis du i forvejen er lidt bange for at flyve. Eller for slanger. Sådan en havde søndag sneget sig med ombord på et fly.

Medpassageren fra helvede: Ubuden gæst havde sneget sig ombord på fly

Hvad er den værste medpassager, du kan have, når du er ude at flyve?

Glem alt om en lugtende, smaskende, overvægtig sidekammerat, der konstant skal forbi dig ud på toilettet, eller den der baby, der selvfølgelig skriger fra take-off, indtil du lander igen.

For på et fly mellem de to mexicanske byer, Torreón og Mexico City, blev der søndag sat nye standarder for en ringe flyvetur. Her var passagerene nemlig fanget 10.000 meter over jorden med en ubuden medpassager - en halvanden meter lang giftig slange, skriver The Guardian. 

Det lyder måske som noget fra Hollywood-filmen Snakes on a Plane, og situationen blev da også taget med stor alvor af AeroMexico. Først fik passagere og personale flyttet slangen ind i midtergangen af flyet, hvor man dækkede det grønne bæst til med tæpper og magasiner. 

Herefter fik flyet lov til at lande i Mexico City før alle andre fly, da man ikke ville tage nogle chancer. I lufthavnen stod lufthavnens dyrepersonale klar og fik slangen indfanget. 

Du kan se en video af slangen på flyet herunder:

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt