Magasinet M!

Megan er Ugens Instababe: Mænd er sjovest, når de kommer med upassende jokes

Byd velkommen til Ugens Instababe Megan.

Onsdagen er landet og klokken har slået Instababe-tid! 

I denne uge har vi fået selskab af Megan, som vi har stillet et par spørgmål - og så har vi selvfølgelig spækket artiklen med flotte billeder.

Enjoy!

Navn: Megan Holst

Alder: 22 år

Beskæftigelse: Livsnyder

Civilstatus: Gift

Bopæl: Frederikssund

Særlige kendetegn: Det må være mine øjne og selvfølgelig store bryster!

InstagramMegan.holst

ANNONCE
Megan er Ugens Instababe: Mænd er sjovest, når de kommer med upassende jokes

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det føles helt fantastisk at måtte være med som Ugens Instababe! Jeg har fra da jeg var helt lille kigget i M!-Magasiner og været fascineret af alle de smukke kvinder i bladet.. Drømmen er dog at blive mere end Ugens Instababe hos M!.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

En ting man ikke rigtigt forventer af mig, som jeg også har holdt skjult i rigtig mange år, er, at jeg er født og opvokset som et Jehovas Vidne, som jeg forlod, da jeg var teenager.

ANNONCE
Megan er Ugens Instababe: Mænd er sjovest, når de kommer med upassende jokes

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved er, uden at lyde alt for kliché, helt klart min familie.. Jeg er et utrolig stort familiemenneske og elsker for alt i verden at tilbringe tid med mine fantastiske nevøer!

Det værste jeg ved er klovne!! Min far tilbød mig engang 500,- for at se IT alene en nat.. Det er 500 kroner, jeg ALDRIG kommer til at tjene!

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV serie, og hvorfor?

Min yndlingsserie lige nu må være Vikings - jeg kan nok ikke komme udenom, at ham Ragnar Lothbrok er lidt af en snack.. Men ellers er det bestemt på grund af de voldsomme scener.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Skulle man invitere mig på date, ville den perfekte første gang være til en form for bilmesse - jeg er en rigtig bil-pige, som elsker alt med fart og benzin. Ej at forglemme de kolde øl, så man løsner stemningen lidt op! Det er en god måde at lære hinanden bedre at kende på, uden at det bliver alt for intimt!

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Jeg havde i starten af Corona lavet en story på Instagram om, at hvis man var træt af at høre om karantæne og mangel på toiletpapir, så kunne man følge min Snapchat - hvorefter jeg modtog en besked fra en følger, der skrev: “Tænk at man kan blive tændt af den måde, du siger toiletpapir på” Og det er bare én af de lidt sjovere kommentarer, jeg har fået.

ANNONCE
Megan er Ugens Instababe: Mænd er sjovest, når de kommer med upassende jokes

Hvad gør en mand sexet?

Uha.. Min svaghed er helt klart tatoveringer og et velplejet fuldskæg! Og så selvfølgelig en trænet fyr med et par gode arme, som kan tage godt fat!

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

At mænds sokker og underbukser ligger ALLE vegne!

Vis dette opslag på Instagram

Drømmer mig tilbage til varme sommeraftner ????

Et opslag delt af Megan Holst (@megan.holst) den

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Min vildeste sexoplevelse må være kombineret med den sjoveste.. For et par år siden var min mand til Formel 1 med min far og bror. Eftersom de skulle sove i campingvogn sammen, blev vi enige om at onani var et no go den uge for begge parter. Det resulterede naturligvis i, at vi begge var ret vilde efter hinanden og den skulle selvfølgelig have hele armen! Men en uge uden onani fra mandens side af og et tiltrængt blowjob senere, resulterede i at min mand kom så voldsomt (og meget) at jeg blev godt kvalt, gaggede ret højt imens jeg blev sprøjtelakeret i hele ansigtet.. Mens mine forældre var inde ved siden af, så jeg skulle samtidig være lidt stille, hvilket ikke var specielt nemt med en mand, der skreg af grin og mig der var ved at kløjs i det!

ANNONCE
Megan er Ugens Instababe: Mænd er sjovest, når de kommer med upassende jokes

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er nok allermest stolt af, at jeg sprang ud i at få taget modelbilleder, da det bestemt ikke var noget, jeg nogensinde havde forstillet mig selv gøre! Har altid været meget genert og usikker, og er det sådan set stadig.. Men med de reaktioner jeg får på mine billeder, kan jeg ikke andet end at være stolt over, at jeg gjorde det dengang og nu elsker at gøre det den dag idag!

Hvornår er en mand sjovest?

Mænd er nok sjovest, når de kommer med sjofle og upassende jokes eller kommentarer! Det er i hvert fald en sikker vinder, hvis man vil have mig til at grine!

ANNONCE

Hvad er du god til?

Hvis der er en ting, jeg er god til, så er det at være ydmyg og ikke at ophæve mig selv! Jeg går meget op i at tage mig af andre og sørger for, at de har det godt!

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Om lørdagen er jeg oftest derhjemme og hygger mig med en god flaske vin.. Jeg er ikke den største partytøs, så derfor går jeg ikke rigtigt i byen. Nyder dog at gå ud og få en masse lækre drinks, men så også at tage hjem, inden det stikker helt af.

Vis dette opslag på Instagram

Fra mit shoot i Lørdags ?

Et opslag delt af Megan Holst (@megan.holst) den

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.." 

.. været god til at følge reglerne.

Fortæl om din vådeste bytur

Som skrevet tidligere, så har jeg ikke rigtigt været den største “gå i byen”-pige, så derfor har det mest været hjemmedruk.. Men den nok vådeste gang, som jeg knap nok husker uden lidt hjælp, var til min 17-års fødselsdag, hvor min mand og en masse venner havde fået en del indenbords.

Vi gik os en lille tur for at få lidt luft efter at have siddet på et lille værelse - jeg har dog den tendens til at blive meget kærlig, når jeg har fået lidt indenbords, hvilket resulterede i, at manden og jeg sakkede lidt bagud på en parkeringsplads, fordi jeg “faldt” på knæ for ham, inden vi var helt hjemme igen. Lille bonus - den parkeringsplads vi var på, er det samme sted som ved den lejlighed vi bor i nu!

ANNONCE
Del

Seneste nyt