Magasinet M!

Menstruation #1

Måske har du selv oplevet det, eller også har du en internet-ven, som har løjet om det. Kæresten er premenstruel, og hvad stiller du op?Menstruation #1
Hvad gør man, når sovjet-tropperne praktisk talt er klar til frontal angreb og dit eneste forsvar er et lavmælt "u-u-u-undskyld skat"?

Lad os være realistiske drenge. Vi kan jo ikke gøre så meget rigtigt. Den eneste grund til at vi kan leve i forholdsvis fredelig sameksistens med det modsatte køn er pga. en nærmest umenneskelig næstekærlighed og overbærenhed fra pigernes side. Dermed ikke sagt at piger ikke kan være pisseirriterende (udtalt af Christian, 15 år, efter en afvisning til 9. klasses fest), men det er jo os, der bare ikke er opmærksomme nok til at opfange signalerne.

På samme måde sker det ca. en gang om måneden at alt pludselig er helt galt. At opvasken ikke er taget, har hun jo fundet sig i alle dagene optil, så hvorfor er det nu lige pludselig et problem, at køkkenet sejler?

Svaret findes i den omtalte TBF'er (Tre Bogstavs Forkortelse) - nemlig PMS. De tre satans bogstaver står for Pre-Menstruelt Syndrom. Og selv om vi alle har hørt om fænomenet, hvad er det så det rent faktisk indebærer?

PMS er en række symptomer, der optræder i perioden op til forventet menstruation. Symptomerne kan være fysiske såvel som psykiske. Trods utallige år, hvor mænd er blevet pint, er det ikke lykkedes at finde ud af præcis, hvad der rent faktisk sker, men man mener det skyldtes variationer i de kvindelige hormoner, østrogener og progesteroner.

Symptomerne er utallige, men det som de fleste nok kan nikke genkendende til er:

  • følelsesmæssig ustabilitet
  • humørsvingninger
  • irritabilitet
ANNONCE
Menstruation #1
I denne tid kan piger reagere meget forskelligt. Enten har de i høj grad brug for at ømhed og nærhed eller også raser de over din manglende forståenhed. Kort sagt er det umuligt for dig at finde ud af, hvordan du skal opføre dig. Der er ikke nogen egentlig kur andet end at være så forstående som muligt, og fejler alt andet så find på en løgnhistorie om en ven, der har brug for hjælp og du desværre må tage derover de næste 3 dage.

Og nej det bliver ikke bedre efter de 3 dage. For har du været heldig, så har du nasset lidt sex ved at udnytte hendes brug for ømhed under PMS. Men når først sluserne bliver åbnet, er det slut.

For det bliver meget værre. Der er indianere i passet, og de har netop blæst til angreb!

<br/>Fortsættes...
ANNONCE
Del

Seneste nyt