Magasinet M!

Menstruation #3

Nu er drabelighederne overstået, og har du været overbærende med hende de sidste par dage, kan du nu høste frugterne...Menstruation #3

Angrebet er overstået, og du kan ånde lettet op. Indtil om fire uger altså!

I den sidste uge har du kæmpet en brav kamp. Du har måtte lægge øre til, hvor talentløs og ubrugelig du er, mens hun har tudet ud om, hvor uretfærdigt verden behandler hende, fordi hælen på hendes yndlingssko er knækket. Alt sammen er blevet forstærket af, at hun har haft sin menstruation.

Er du en smule snu, er det nu du skal spille dine kort rigtigt. For i de sidste dage har du højst sandsynligt ikke fået fjas, og hun har råbt lidt ad dig. Forhåbentlig indser hun, at hun nok har råbt lidt for meget. For så dukker hendes dårlige samvittighed frem proportionalt med, at blodet aftager fra fissen! Lige pludselig nusser hun om dig, laver mad og spørger om ikke I skal se den der spændende film med Chuck Norris.

Ideen her er at virke lidt ked af det, men ikke for ked. Så får du det maksimale ud af sitautionen, for når kvinder ikke kan løse problemet med madlavning og actionfilm, så ved de godt, hvad de må ty til. Så er det bare at sætte tissebøfferne på grillspydet!

Sådan kan du opleve hvedebrødsdage en gang om måneden, og dagene kan strækkes til flere alt efter dit talent. Og så er det ellers bare med at få klemt sjoveren ind så tit som muligt, for menstruation er en cyklus, så den kommer igen! Faktisk kunne kvinder helt undgå at have menstruation, hvis de konstant tog deres p(ik)-piller, for så ville menstruationen udeblive. Men en eller anden irriterende forsker (sikkert en bitter smatso) har sagt, at det er usundt for kroppen. Derfor er vi mænd altså henlagt til hver måned at gennemgå en prøvelse, der ville få de fleste arbejdsgivere til at forfremme en, efter det er overstået. 

Forskning har kunne løse så mange mirakler, men hvornår laver man en pille som helt eliminerer menstruation, så damerne ikke skal tænke på at tage deres piller, og vi ikke skal tænke på... ja så vi bare ikke skal tænke som sædvanligt. Alternativt kan man selvfølgelig også bare være single og slippe for den slags problemer, men der er jo unægteligt fordele ved begge situationer...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce