Magasinet M!

Mercedes-Maybach introducerer luksus-roadster SL Monogram Series

Luksus for øjet og køreglæden.

Mercedes-Maybach har netop løftet sløret for deres nyeste perle i luksussegmentet, som går under navnet SL Monogram Series.

Ved lanceringen præsenteres SL Monogram Series i to unikke designkoncepter, der er skræddersyet til den kræsne bilentusiast: “Red Ambience” og “White Ambience”. Begge udgaver imponerer med deres iøjnefaldende lakeringer. “Red Ambience” kombinerer den dybe obsidian-sorte metallak med den elegante MANUFAKTUR rød metallak, mens “White Ambience” spiller på kontrasten mellem den sorte metallak og den sofistikerede MANUFAKTUR opalhvide magno-lak.

Under motorhjelmen finder man en 4,0-liters biturbo V8-motor, der leverer imponerende 585 hk. Kombineret med en 9G-TRONIC automatisk gear og 4MATIC+ firehjulstræk, tilbyder denne bil ikke kun en kraftfuld køreoplevelse, men også en komfortabel og stabil rejse uanset terræn. Den omfattende lydisolering sikrer desuden, at du kan nyde stilheden i kabinen, selv ved høje hastigheder.

Den nye Mercedes-Maybach SL Monogram Series forventes at rulle ud på de europæiske veje i foråret 2025, og andre markeder vil følge kort efter. For dem, der ønsker at tage Maybach-oplevelsen et skridt videre, vil MAYBACH Icons of Luxury introducere en eksklusiv kollektion af tilbehør, herunder en læderjakke, sneakers og en tote bag – alt inspireret af bilens luksuriøse materialer og farver.

Du ved - til typer, der går all-in, når først de har fået fingrene i nyt legetøj! Og med sådan en sag i garagen - så forstår vi godt hvorfor. 

Mens vi endnu ikke har fået de præcise prisdetaljer, er det klart, at denne model sætter nye standarder for, hvad det vil sige at køre en luksus-roadster. 

Tjek den ud i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt