Magasinet M!

Mercedes-Maybach løfter sløret for pivfræk S-Class

En jubilæumsdyt, der vil noget!

Mercedes-Maybach har løftet sløret for en eksklusiv S-Class model for at fejre 150-års jubilæet for Robbe & Berking, en anerkendt producent af sølv og luksusyachter. Denne unikke bil trækker designinspiration fra den legendariske SPHINX 12mR yacht. 

SPHINX-yachten, bygget i 1939 og restaureret af Robbe & Berking Classics i 2008 lagde grundlaget for Robbe & Berking's yachtværft. For at afspejle denne arv præsenterer jubilæumsmodellen Mercedes-Maybach S 680 en to-tonet lakering: nautisk blå metallic på den øverste del og patagonia rød på den nederste del, med en pinstripe i opalit hvid metallic, som spejler yachtens linjer.

Træpaneler i valnød med aluminiumsdekorationer fremhæver den maritime følelse, mens nappa læderpuderne tilføjer et strejf af luksus. Højteknologiske funktioner inkluderer elektriske komfortdøre, oplyste dørlister, et Burmester 4D surround sound system, MBUX underholdning i bagsædet og et kølerum med sølvbelagte champagneglas fra Robbe & Berking.

"Dette vidunderlige jubilæumskøretøj er endnu et tegn på det venskab, der længe har forbundet Maybach og Robbe & Berking. Vi er også forenet af fælles passioner: Håndværk, de fineste materialer og tidløst smukke linjer – både på vejen og på vandet," udtalte Oliver Berking, direktør for Robbe & Berking.

Skal du nappe en med hjem til garagen?

ANNONCE
Del

Seneste nyt