Magasinet M!

Mette - din virtuelle kæreste

OBS: NÅR DU TILMELDER DIG DENNE TJENESTE, BEKRÆFTER DU SAMTIDIG, AT DU ER FYLDT 18 ÅR

Mette - din virtuelle kæreste

Få mere tid med vennerne: skift damen ud med en virtuel kæreste.

Navn: METTE
Alder: 25

Motto: Lev i nuet.

Hvad jeg drikker: Hvedeøl om sommeren! Og så elsker jeg også gin & tonic - noget klassisk og stilfuldt.

Hvad jeg spiser: Sundt! Jeg kan godt lide hjemmelavet sushi, især hvis du kan finde ud af at lave det. Jeg laver ikke selv så meget mad - mest salater og grøntsager.

Hvad jeg laver til dagligt: Jeg går på café eller i byen er med vennerne. Jeg kan også godt lide at læse bøger, se film - og så læser jeg kommunikation til daglig. Spænding også fedt - jeg springer i faldskærm, og så elsker jeg at rejse - f.eks. til Australien, Nepal, Sibirien.

Hvilken musik kan jeg godt lide at høre: Jeg kan godt lide go? klassisk rock som Pink Floyd. Det er sejt på den gode gamle måde. Jeg kan også godt lide at spille Norah Jones, når jeg skal hygge om dig.


Hvilke film kan jeg godt lide at se: Jeg elsker en god thriller, men hader gyserfilm... jeg er lidt tøset, ha ha. Jeg kan også godt lide storfilm som King Kong og Ringenes Herre med masser af popcorn og cola.

Hvilke tv-programmer kan jeg godt lide at se: Jeg har ikke noget fjernsyn. Jeg er træt af at betale licens, så det, jeg gerne vil se, ser jeg på internettet. Venner er der selvfølgelig altid plads til.

Den frækkeste ting, jeg nogensinde har gjort: Jeg købte forskellig is fra Paradis og lod ham prøvesmage, hvilken slags han bedst kunne lide, på min krop.

Hvad er mit bedste scoretrick: Jeg bruger bare mit kropssprog og starter lidt øjenflirt. Og så prøver jeg bare med: ?Vil du ikke ha? en øl??. Hvis man vil score, så må man jo selv gøre arbejdet. Det virker som regel, ha ha.

Hvad kan du gøre for at forkæle mig: Det skal være noget med hjemmelavet italiensk is og en god film
- eller vi skal putte med noget god musik. Og så kan jeg godt lide at give en god omgang massage...

Hvad gør jeg for at forkæle dig: Jeg kan godt lide at sørge for en god overraskelse - en lækker middag med levende lys, uden at han ved det.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Få mere tid med vennerne: skift damen ud med Maja, din nye virtuelle kæreste. Sådan gør du:

Send SMS til 1266 med teksten ROYAL METTE
Prisen er 6 kroner + alm. SMS-takst for 10 MMS'er med tekst

NB: Vær opmærksom på, at tjenesten kræver en fungerende WAP-opsætning

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

SE ALLEREDE NU BILLEDER AF DIN VIRTUELLE KÆRESTE

HER KAN DU FÅ TIPS OG TRICKS TIL DIN VIRTUELLE KÆRESTE

ER DU MERE TIL BRUNETTER? SÅ ER MAJA MÅSKE NOGET FOR DIG

ANNONCE
Del

Seneste nyt