M!

Mette er Ugens Instababe - og hun er nok den sødeste 19-årige jyde du har mødt

Hun er blot 19 år, bor i Aarhus og så har hun en hel liste med ting, som mænd bør vide. Læs dem her - hvis du tør!

Mette er Ugens Instababe - og hun er nok den sødeste 19-årige jyde du har mødt

???

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 24. Jan 2017 kl. 11:55 PST

Navn: MetteHøgh

Alder: 19

Bopæl: Aarhus

Beskæftigelse: Studerende

Status: I et forhold

Instagram: mettehogh

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Pernille, så klik her.

Et mere personligt indlæg, er online på bloggen nu. I kan læse om mine tatoveringer, deres betydning + fremtidige tatoveringer! Mettehogh.dk I må have en dejlig aften ???

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 18. Apr 2017 kl. 11:43 PDT

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Det føles rigtig godt. Jeg er meget taknemmelig over, at jeg er blevet valgt! Jeg tager det som et stort kompliment, så det er bare super fedt.

Tæller dage ned til ferie ??

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 11. Jun 2016 kl. 5:30 PDT

Hvad laver du til daglig?

Til daglig går jeg på HHX i Risskov. Jeg går i 3.G, så jeg er heldigvis færdig lige om lidt! Udover skolen driver jeg bloggen Mettehogh.dk, som stadig er forholdsvis ny, men som er i stor vækst. Jeg går utrolig meget op i mine sociale medier, da det er noget, jeg har drømt om at arbejde med i flere år. Efter skolen regner jeg med at holde et par sabbatår, hvor jeg vil bruge al min tid på min blog samt min instagram (@mettehogh) for at se, hvad det kan blive til. Jeg krydser fingre for, at det kan blive til noget godt. Jeg er i hvert fald rigtig motiveret til at give den maks gas.

Jeg har hermed udgivet det mest efterspurgte indlæg, nemlig om MIN træning! Hvis det har din interesse, er der link i bio! ?? Rigtig god søndag ?

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 19. Mar 2017 kl. 12:39 PDT

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, må det blive glad, omsorgsfuld og fjollet. Jeg er som person utrolig glad, fordi jeg ikke mener, man skal bruge livet på at være i dårligt humør! Derudover vil jeg sige, jeg er omsorgsfuld. Jeg kan ikke have, når mine nærmeste har det skidt, så derfor gør jeg alt, for at de har det fantastisk! Jeg er også en meget fjollet person. Jeg elsker at grine og fjolle rundt og bare have det super sjovt!

This is paradise ???? Read more about this beautiful swimsuit on Mettehogh.dk now!

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 13. Apr 2017 kl. 7:05 PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Hmm, hvad skal det mon være? Jo, jeg er den største snack-hund! Jeg elsker at snacke. Generelt er jeg bare et virkelig madglad menneske. Jeg elsker mad - både at lave og spise det. 

For mig er snacks sjældent noget usundt, men derimod kan det være en smoothie, noget lækkert frugt, nødder osv.

I need summer ????

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 16. Feb 2017 kl. 8:17 PST

Hvad skal man gøre for at score dig?

Først vil jeg lige informere om, at jeg er lykkeligt taget. Men da jeg var single, vil jeg sige, man kunne score mig ved at være sig selv, være glad og pakke alle klamme scorereplikker væk! Jeg hader scorereplikker. Nå jo, og så skulle du være interesseret i, hvad jeg laver og interesserer mig for! Det er så vigtigt for mig!

Need this

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 27. Feb 2017 kl. 12:04 PST

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Hmm, det er et svært spørgsmål! Generelt er jeg egentlig okay tilfreds med min krop. Jeg træner ret meget for at holde den slank og trænet, så den er jeg ret tilfreds med. Udover det er jeg også meget tilfreds med mit smil. 

Nytårs guide #1. Har teamet op med @yoursbyvictoria, for at lave en guide, til det perfekte nytårs outfit. Dette bliver første ud af 3. Glæd jer til at se de andre 2 forslag! ?? #sponsored

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 17. Dec 2016 kl. 1:18 PST

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er en håbløs romantiker gemt i mig. Jeg elsker romantik - også der, hvor mange vil mene, det er for meget, haha.

Men når det kommer til den perfekte date, synes jeg, den er lidt svær. En date kan for mig være mange ting. En romantisk gåtur, en tur i biografen, en middag osv. For mig kommer det bare an på selskabet. Men jeg vil sige, man aldrig går galt i byen med en lækker middag - om det så er i byen eller derhjemme er ligemeget. Så længe man er sammen med den, man elsker, så skal resten nok blive romantisk automatisk!

Strike a pose ?? | ? @nvfotos (tjek hende ud, hun er for vild)

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 15. Dec 2016 kl. 12:31 PST

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Ærligt talt kan jeg ikke huske det! Jeg går næsten aldrig i byen, og når jeg gør, så flygter jeg altid for de drenge, der stopper mig for at score mig. Som sagt har jeg en kæreste, så når jeg går i byen, er det for at hygge mig med mine venner og veninder og ikke for at snakke med fyre, der har en smart replik i baghånden.

race and wellness is my favorite combo ???

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 15. Okt 2016 kl. 1:20 PDT

Hvad burde alle mænd vide?

Der er så mange ting, mænd burde vide! Jeg kunne skrive en lang liste, men det vil jeg ikke. Jeg kan nævne de væsentligste for jer:

1: Alle mænd burde vide, at vi kvinder tænker mere over tingene, end vi giver udtryk for. Vi lægger mærke til selv de små ting. Og ofte når vi siger "nej, jeg er ikke sur/ked af det" eller "nej, det er helt okay", så mener vi det ikke! Vi kvinder prøver så vidt muligt altid at virke glade og tilfredse, så når vi virker sure og kede af det, så er vi det højst sandsynligt også.

2: Alle mænd burde vide, at de skal fortælle os, hvad de føler. Vi piger/kvinder kan ikke læse tanker, selvom det til tider kunne være ganske rart!

3: Alle mænd burde vide, at det ikke er nok at komplimentere deres kæreste én gang om måneden. Alle piger elsker komplimenter og at få at vide, hvad de betyder for deres kæreste. Til dette punkt følger også, at mænd burde tage mere initiativ i parforholdet. Det er altid dejligt, hvis fyren har arrangeret noget. Det kan være en biograftur, en gåtur eller blot massage om aftenen. Han skal bare tage initiativ. 

Strollin' in Aarhus

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 13. Nov 2016 kl. 5:16 PST

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Hmm, det tror jeg hellere, jeg må holde privat. 

Miss everything about holiday ??? #TakeMeBackSoon #Please

Et opslag delt af Mette Høgh ??? (@mettehogh) den 3. Okt 2016 kl. 5:44 PDT

"Ugens spørgsmål": Hvis du en dag strandede på en øde ø - hvilke tre ting ville du så have med dig og hvorfor?

Hvis ikke jeg må vælge personer som familie eller kæreste, men kun må sige materielle ting, så vil jeg vælge min mobil for at kunne ringe efter hjælp og for at holde gang i mine sociale medier, haha. Så vil jeg hundrede procent vælge noget mad. Den sidste ting må blive en pude! Jeg kan virkelig ikke sove uden en pude!

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Pernille, så klik her.

Del