Magasinet M!

Mette Høhrmann [Månedens babe]

Byd velkommen til August måneds babe

Mette Høhrmann [Månedens babe]
I denne måned har vi fået fat i den dejlige Mette Lund Høhrmann fra Middelfart. Mette er 20 år gammel og tydeligvis utroligt lækker. Mette drømmer om en dag at blive en verdenskendt glamourmodel. Det eneste der kunne overgå denne drøm er hvis den blev suppleret af et stort luksuriøst hus, gerne i Miami. Kæresten er selvfølgelig også velkommen til at flytte med, især hvis han går med på planen om at have et par børn senere hen.  Indtil den drøm går i opfyldelse, kan Mette sagtens nøjes med en masse shopping i Danmark med veninderne. 

Mette går ikke så tit i byen, men når det sker, skal det bare være et sted med godt gang i den. Når jeg spørger hende hvilken drink, der er hendes yndlings siger Mette "En Faxi Kondi Booster er altid en sikker vinder - og så gør det heller ikke noget hvis der kommer lidt vodka i den" og griner. 


Mette har allerede fundet sin drømmefyr, men dengang hun var på udkig, var der nogen ting der tiltrak hende mere end andre. Helt generelt skal han se godt ud, have en all-around god personlighed og være imødekommende. "Og tatoveringer! Præcis som min kærestes. Umf, det er bare godt!" siger hun drømmende. 

Og så de hurtige: Lamborghini eller Ferrari?

Lamborghini

To fyrer eller to piger?

Haha, to piger 

Forfra eller bagfra?

Begge selvfølgelig!

Hotpants eller g-streng?

G-streng
ANNONCE
FotografChristian Grüner
Modeller: Mette Høhrmann
Redaktør: Mikkel Vermeulen
Makeup: Sascha Christensen
Assistent: Zaynab K. Naji
Del

Seneste nyt

ANNONCE