Magasinet M!

Mette Væver Andersen fra Paradise Hotel

Hun vil ikke have noget med de andre deltagere at gøre efter programmet er slut...

Jaja indrømmet, vi er gået lidt i Paradise Mode her på Connery.dk - men det er edderlåse mig jo også damer med lidt tøj på, og det kan vi faktisk godt lide her på redaktionen!

Der står hun så, Mette fra Paradise, og jeg må erkende, at hun er en anelse mere fræk i virkeligheden end i tv. En frisk pige med udpræget jysk accent, hun griner meget, og så kører vi direkte ind i 5 hurtige:Porsche eller Lamborghini?
Porsche

Forfra eller bagfra? Aj haha, det spørger du vel ikke om… Det er hip som hap!

Har du et kælenavn? Nej det tror jeg faktisk ikke, jeg har!

G-streng eller Hotpants? Både og, alt efter situationen!

Er du højlydt i sengen? Nej jeg er meget stille og rolig!


 

Hvorfor Paradise Hotel?

Jamen jeg meldte ikke rigtig mig selv til, det var en veninde. Vi sad og havde tømmermænd, jeg havde haft problemer med min ex-kæreste og så vups, så var jeg med. Det har været den fedeste oplevelse, men det var meget mere hårdt, end jeg havde troet, og ikke en ferie, som jeg lidt havde regnet med.Hvad fortryder du?

Jeg fortryder de beslutninger jeg har taget dernede, jeg har gjort  gode og dårlige ting, som jeg gerne ville have gjort anderledes!

 

Hvad forventer du, at få ud af din deltagelse?

Altså, jeg forventer ikke at lave ”Mettes Verden” (red. henvisning til programmet Amalies verden på Tv3) eller noget som helst. Jeg prøvede at deltage, og så må jeg jo se, hvad der sker. Opmærksomheden er da okay, men det falder nok ned igen!Hvordan er det at se sig selv i tv?

Jamen jeg sad klistret op af min veninde Charlotte, og ville helst bare gemme mig!Er du bange for, at programmet kan have en betydning for fremtiden?

Jeg er bange for, at folk ser negativt på mig, som en eller anden opmærksomhedskrævende tøs – men jeg har jo bare deltaget for oplevelsens skyld, og jeg synes det har været sjovt!
ANNONCE
Man gør vel sit for lige at suse ind i billedet... - Mette Væver Andersen fra Paradise Hotel Man gør vel sit for lige at suse ind i billedet...
Hvor er du om 10 år?

Om 10 år lever jeg et luksusliv, og har mit eget kæmpe diskotek og en masse penge!Hvordan er det at komme hjem?

Jamen jeg ved, at min Far kommer til at mobbe mig hver eneste aften, og jeg ved, at der ikke er særlig mange af dem fra hotellet, som jeg vil have noget at gøre med, når alt det her ræs er ovre. Jeg har også fundet ud af, hvilke mennesker jeg rent faktisk savner, og hvem jeg kan leve foruden… Så ja det er underligt men rart!

 

Drømmefyren?

Han er maskulin, høj, ikke store sko, pæne ben og god humor!...med briller og mørkhåret?

Mørkhåret tror jeg… haha, så sidder du dér med briller og er mørkhåret, og jeg fatter den ikke FLOT!
ANNONCE
Vil du gerne se din bedre halvdel i det undertøj/bikini, som Ida Amalie har på, så kan du finde begge dele hos Femilet.dk

Foto: Christian Grüner

Del

Seneste nyt

Annonce