Magasinet M!

Mexicansk politi lukker narkokartels arena ned, hvor de fodrede deres fjender til alligatorer og løver

Narko-gladiator?

Der sker bare nogle fucked up ting i narko-miljøet - mere specifikt i kartelbranchen. Vi har hørt vanvittige historier om Pablo Escobar, og blandt andet hans famøse flodheste.

Og i Mexicos narkomiljø går det lige vanvittigt for sig. 

Mexicansk politi har for nyligt trukket stikket på en gladiator-agtig arena brugt af det mexicanske kartel, hvor de opbevarede løver og alligatorer.

Arenaen blev fundet i Veracruz under besiddelse af brødrene Jacinto og Alberto Rodriguez fra Los Pinas-kartellet - foruden at have en røvfuld narko på stedet, var det som nævnt fyldt med vilde dur.

Mere specifikt - 5 rådyr, 1 struds, 1 påfugl, 2 grise, løver og en sø med alligatorer. 

De to sidstnævnte blev brugt som en måde at afskaffe bevismateriale - læs: fjenderne blev kastet for løverne, bogstaveligt talt. 

Efter en omgang tortur selvfølgelig.

Selve missionen med at invadere området blev sat i værks efter måneders planlægning efter Belén Gonzalez' og hans jagt på at finde forsvundne personer tippede politiet om, at de måske lige skulle tjekke alligator-søen for rester af menneskeknogler.

Holy fuck.

ANNONCE
Mexicansk politi lukker narkokartels arena ned, hvor de fodrede deres fjender til alligatorer og løver
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt