Magasinet M!

Mia Malkova har fået underlivet opstrammet med laser efter skræmmende oplevelse på settet

En hård dag på jobbet!Mia Malkova - ja, du ved sgu godt hvem det er, din klammert - har for nyligt været med på en podcast, hvor hun løftede sløret for en noget anderledes dag på arbejdet.

Hun snakker løst og fast om livet som pornostjerne, men understreger en ting, hun altid har været bange for - at blive slap.

Og efter en scene med Mandingo - ja, ham ved du også godt hvem er, du narrer ingen - var hun helt 'flov' og utilpas over at være sammen med en så veludrustet mand.

Det har faktisk været noget, hun har døjet med angst omkring - netop fordi der er så meget tabubelagt omkring det koncept og fordomme i den branche. 

Så hun har fået laserbehandling flere gange for at få strammet sin vagina.

Podcast-indehaveren var ved at få kaffen galt i halsen - han var ikke klar over, at man kan opstramme kvindens underliv med laser.

Men det kan man åbenbart.  

"Jeg lavede scenen (med Mandingo, red.), men jeg gør det aldrig igen. Jeg har rigtig meget erfaring i industrien - men den scene, som virkelig, virkelig skræmte mig, var med Mandingo.

Og ja, vi opfordrer dig ikke til at google navnet..

"Jeg er ked af det Mandigo. Men den er simpelthen bare for stor. Den var skærmmende."

En rigtig hård dag på jobbet.

"Jeg fik en række laser-behandlinger - selvom jeg ikke havde brug for det, så var jeg bare skræmt ved tanken. Og jeg blev så ubeskrivelig stram, så der er mange ting, man kan gøre i branchen."

Det er stadig lidt tys-tys virker det til - ligesom steroide-brug i bodybuilding - men det skulle eftersigende hedde Femilift. 

Oh well - der er snydetricks alle steder!

Du kan jo i øvrigt selv prøve det næstbedste, hvis Malkova ikke lige svarer på dine DMs.

Hun har nemlig designet sexlegetøj formet efter hendes underliv og røv.

En nat med Mia Malkova

En nat med Mia Malkova: All Inclusive

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce