Magasinet M!

Michael B. Jordan mener, at Killmonger ville kunne nedlægge Thanos

Black Panther-skurken ville have stoppet Thanos' ødelæggelse?

Med tegneserier har man altid haft en række forskellige hypotetiske scenarier udspillet - Kunne Wolverine vinde over Hulk eksempelvis.

Mange scenarier har fået deres take i tegneserierne, men der spekuleres stadigvæk i, hvem der i sidste ende er den største.

Et nyt hypotetisk spørgsmål er dukket op på nettet - kunne skurken fra Black Panther, Killmonger, nedlægge Thanos?

I et interview med A.V. Club blev skuespilleren bag Killmonger, Michael B. Jordan, stillet spørgsmålet - og han er faktisk ret overbevist om, at han ville kunne leve op til kampen:

"Det er første gang, jeg er blevet spurgt om dette scenarie. En af de vigtige ting ved Killmonger er, at han planlægger sine angreb og er meget udregnet i sin tilgang. Så hvis han nogensinde stod i en situation over for Thanos, så ville han være selvsikker nok til at tro, at han havde overhånden - I det mindste ville han vide, at han havde en chance. Vi ved allerede, at Killmonger er klar på at ofre sit liv for et større formål, så han ville ikke frygte for sit liv. Igen, hvis han stod overfor Thanos, så ville han allerede have en plan for, hvordan han blev nedlagt."

Selvsikkert.

Måske lidt for optimistisk, hvis du spørger os. 

Altså, vi snakker en Thanos, der kan lave et power punch som herunder - men hvad tænker folket? Havde han en chance?

ANNONCE
Michael B. Jordan mener, at Killmonger ville kunne nedlægge Thanos
Del

Seneste nyt

ANNONCE