Magasinet M!

Michelle er Ugens Instababe: Græder man foran en mand, er det teknisk set afpresning

Hun er tidligere deltager i Ex on the Beach, og så fortæller hun bl.a. om hvordan tårer kan virke på en mand.

Navn: Michelle Vind

Beskæftigelse: Dyrepasser og kusk i Den Gamle By, Århus

Alder: 24 år 

Civilstatus: I et forhold 

Bopæl: Århus

Særlige kendetegn: "Hende landmanden med røven", glad for whiskey, juicy thighs og min tynde talje

Instagram: michellevindk

Snapchat: mvind95

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Michelle laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

Vis dette opslag på Instagram

Dear summer, i miss you ???

Et opslag delt af Michelle Vind Koldkur (@michellevindk) den

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg er smigret over at være Ugens Instababe. Det tager jeg som et kæmpe kompliment.

Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg har traktorkørekort, foretrækker whiskey fremfor Mokai og drømmebilen er en Ford Raptor (vanvittig firhjulstrækker).

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved er at undervise i dans. Jeg elsker at bringe glæde og smil på folks læber igennem dans og inspirere kvinder til at hvile i og elske deres krop, præcis som den er. 

Det værste jeg ved, er kvinder på de sociale medier, der ikke tør stå ved, hvem de er, køber falske følgere og skamredigerer deres billeder til mindre talje og større røv. Det giver et forskruet billede af den virkelige verden, og jeg bliver så rasende, når jeg ser det.

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Game of Thrones - helt klart. Sex, vold og drama, what's not to like?

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Den perfekte date for mig er, at han tager højde for mine interesser - det kunne for eksempel være dans eller ridning, hvor han også bringer sig selv lidt på udebane. Det viser, han tør gør sig selv lidt til grin for min skyld og interessere sig for mig og min passion.

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

"Er jeg lækker nok nu, eller skal du have en øl mere?"

Hvad gør en mand sexet?

Jeg må nok indrømme, at jeg har en svaghed for mænd med en lille far-mave. Men, er især en sucker for store muskuløse arme med tatoveringer. Men, en mand der kan få mig til at grine og blive genert, er ekstremt tiltrækkende.

ANNONCE

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

Du kan altid vinde en diskussion med tårer. Græder man foran en mand, er det teknisk set afpresning. Han ved ikke, hvordan han skal håndtere det og giver derfor op. Brug det kun i nødsituationer, ellers påvirker det effekten fremadrettet. Vær forberedt på at se ud som et hot mess, for at det virkelig skal være effektivt.

Hvornår er en mand sjovest?

Når han har selvironi, og tør at gøre sig selv til grin.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Min vildeste sexoplevelse skete under optagelserne til Ex on the beach, hvor mig og min nuværende kæreste havde sex i poolen med udsigt over Mauritius. Det var både pirrende og romantisk på samme tid, da vi var kunne blive opdaget når som helst. Men, vanvittig oplevelse jeg aldrig glemmer.

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er mest stolt af min uddannelse, det har været en hård kamp, da dyrepasserfaget ofte er utaknemmelig og ekstrem fysisk og psykisk hårdt. Så jeg er stolt af, at jeg hang i og gjorde det færdigt. 

ANNONCE

Hvad er du god til?

Jeg er ret god til at twerke. Jeg underviser landet over til alle former for arrangementer, såsom polterabends, firmaarrangementer og fødselsdage. 

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..."

Jeg har aldrig onaneret mere end 3 gange på en dag.

Fortæl om din vådeste bytur

Man ved det har været en vild bytur, når man intet husker. Min kæreste måtte fortælle mig, at jeg havde tvunget ham til at hente mig fra byen og køre 20 km rundt i byen for at finde en Mcdonalds, der var åben. Da intet havde åben, brød jeg ud i gråd og han måtte trøste mig til jeg faldt i søvn.

ANNONCE
Del

Seneste nyt