Magasinet M!

Michelle er Ugens Instababe: Hvis du først får mig til at grine, er jeg solgt

Så blev det onsdag!

Efteråret bliver mørkere og mørkere - men humøret holdes højt i selskab med Ugens Instababe!

Navn: Michelle Bjerg

Alder: 21 år

Beskæftigelse: Ergoterapeutstuderende

Civilstatus: Single

Bopæl: Aarhus C

Særlige kendetegn: Mit smil

Instagram: Michelle_bjerg

ANNONCE
Michelle er Ugens Instababe: Hvis du først får mig til at grine, er jeg solgt

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det føles da skønt. Tror de fleste vil elske at være en babe for en dag, ja en hel uge.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er lidt af en håbløs romantiker, desværre. Jeg elsker at overraske folk og gøre små søde ting. Jeg synes det er så old school, at det altid er fyren, der skal give ting og betale for alt, så det sker simpelthen ikke med mig.

Hvor går din næste rejse hen?

Sidst gik turen til Grækenland, så denne gang skal det nok være et lidt mere eksotisk sted som Bali. Jeg har allerede været der to gange før, og jeg kan simpelthen ikke få nok af det sted. Kulturen, menneskerne og den smukke natur.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Glæde er nok noget af det bedste jeg ved. Det at føle sig glad, værdsat og gøre andre glade, er den bedste følelse man kan få og give. Man skal virkelig huske at værdsætte det, der gør en glad. Det er i hvert fald en ting, der er dumt at miste. Noget af det værste for mig er at sejle. Jeg er desværre en af dem, der bliver enormt søsyg af bare af den mindste bevægelse. Dog holder det mig alligevel ikke tilbage fra at dykke og tage på ø-hop.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

For at være ærlig, så er jeg ikke den store serie-seer. Jeg vil meget hellere ligge under en varm dyne og sætte en god film på, som jeg ved, jeg ikke behøver at følge med i for at kunne forstå, hvad der sker i næste episode.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

For mig behøver det ikke være noget stort eller vildt. Det at lære den anden person at kende er det vigtigste. En gåtur i en park med noget varmt i hånden er altid en god start. Den perfekte date, for mig, vil nok være at tage en masse dyner, tæpper, en flaske vin og noget frisk frugt med i en bil, og derefter køre et sted hen, hvor man er helt alene med en fantastisk udsigt. Alt efter vejret kan man så sætte op med dyner og tæpper i bagagerummet i bilen eller finde et hyggeligt spot udenfor og så ellers bare nyde hinanden, udsigten og et godt glas vin.

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Hvilken størrelse brystimplantater jeg har fået sat i - og jeg har altså ikke fået lavet bryster. Synes de ser ret så naturlige ud, men jeg bliver alligevel ofte spurgt om de er ægte.

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Der er ikke noget mere tiltrækkende, for mig, end en fyr der tænker på en og viser det gennem beskeder eller irl. Det behøver ikke være en konstant ting, da det også kan blive for sukkersødt, men bare det at få en sød besked en gang imellem er SÅ tiltrækkende. Det kan kun få en til at smile og føle sig værdsat.

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Nok at man aldrig finder en, der er fejlfri. Selv den sødeste fyr begår fejl, men det betyder ikke, at man skal stoppe med at elske dem. Det vigtigste er bare, at man i sidste ende selv synes, at den man elsker, er helt igennem perfekt uperfekt for en.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Der var lige en smutter i en biograf. Man skal jo finde på noget, når filmen ikke er spændende nok. Bare rolig, vi tog hensyn til de andre og sagde ikke et ord. Vi skulle jo nødigt forstyrre dem, der fulgte med i filmen.

ANNONCE

Hvad er du allermest stolt af?

Min bror. Uden tvivl. Han er mit største forbillede, og jeg kunne ikke være mere stolt af nogen end ham.

Hvornår er en mand sjovest?

Når han tør ping-ponge med mig, når vi snakker eller skriver sammen. Han skal ikke holde tilbage, men i stedet for bare gribe chancen, når den byder sig til at fyre noget sjovt af eller være ironisk. Hvis du først får mig til at grine, er jeg solgt.

Hvad er du god til?

Jeg er ret god til at lytte, aflæse kropssprog og mimik, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har altid haft stor fokus på andres velvære og ønsker kun, at folk har det godt i mit selskab. Her er disse egenskaber blandt andet virkelig gode at mestre. Men altså, får jeg stukket et forklæde i hånden, så skal jeg nok fikse en god middag også.

ANNONCE

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Lige for tiden finder man mig nok mest i byen eller på en bar med veninderne, men man kan af og til også finde mig derhjemme under dynen med et glas vin, en god film og godt selskab. Slørede aftener i byen kan altid noget, men er også lidt af et hygge-menneske.

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..”

.. fået lavet noget ved min krop. It’s all natural.

Fortæl om din vådeste bytur

Jeg kan faktisk ikke huske så meget fra selve byturen. Kan bare huske, at jeg lige pludselig står udenfor med to fyre, hvor vi bliver enige om at tage hjem til den ene af dem. Det var så først på halvvejen, at det slår mig, at vi er to fyre og en pige, og så er resten af aftenens forløb overladt til jeres fantasi. Kan i hvert fald sige, at mine knæ var ret så blå og gule i et par uger efter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE