Magasinet M!

Michelle

Connery.dk Babe januar 2006 - Hun er født I 1986, den kære Michelle, og så er hun vild med biler...

Michelle
Det er mørkt og koldt. Jeg går på Vestergade i København, og klokken er kvart over fem, sen eftermiddag. I dag skal jeg mødes med den første rigtige Connerybabe i magasinets historie.

Ja, du læste rigtigt, vi har hyret en fotograf, og det er Michelles billeder jeg har med i tasken - nu skal du høre lidt om tøsen...

Michelle kommer fra og er opvokset i Nordsjælland. Hun er født i 1986 og er af stjernetegn Skorpion (ikke at stjernetegn egentlig betyder noget, men når nu det er sådan en tatovering, hun gerne vil have, så er det bestemt relevant)!

Når Michelle har fri, findes hun for det meste i fitnesscenteret, eller måske på Club Smooth eller Envy i København. Hun er lige flyttet tilbage fra Aalborg til Sjælland - hvem kan bebrejde hende? Og så er hun vist nok single!

Hvad drikker du når du går i byen?
'Sprut - kun sprut.  Brandbil, Filur, Bacardi Razz, Hennesy og så engang imellem fyrer vi også op under en gang Absinthe.' Hun indrømmer dog, at billig øl sagtens kan skylles ned, og pludselig kan jeg meget bedre lide hende.

Har du nogen specielle interesser?
'Altså, jeg elsker biler, og har alle Vmax blade derhjemme. De fleste i min familie arbejder også på autoriserede værksteder, og min veninde er også ved at uddanne sig som mekaniker. Det kommer derfor nok lidt naturligt, og jeg elsker fart og balladestriben!'
ANNONCE
Michelle
Ok, altså sådan lidt kliché agtigt? - Din yndlingsbil, er det så en rød Ferrari? 
(her forsøger skribenten at underbygge fordommen om, at piger, der elsker biler, per definition er helt blanke - desværre uden held)

'Min yndligsbil, det er en GMC!' Svaret kommer promte, og undertegnede går kold.


Jeg bukker mig i støvet - hvad fanden er en GMC?


'Jo det er sådan en lidt gangsteragtig pickup truck - de er super fede!'

Her sidder jeg så og kommer til kort og spørger i stedet, hvad hun foretrækker:

G-streng eller Hotpants?


'Begge, det kommer helt an på til hvilken lejlighed', smiler Michelle!

Jeg er sikker på, I drenge her på Connery.dk hellere foretrækker hende uden noget, men vi overlader lidt til fantasien. I stedet kan jeg fortælle, at vores januar babe ikke er bange for eksotiske dyr. Således har hun haft en leguan, ørkenrotter og vil også gerne have et par slanger. Hun har en piercing i tungen, og i fremtiden skulle hun gerne ende med at blive fitnessinstruktør og massør. Sidst men ikke mindst har hun dyrket kickboxing  i 2 år...

Vi takker af for januar måned og lover jer et stærkt comeback med Connery.dk's egne billeder af en Connerybabe i slutningen af februar måned.

Læserservice:
Hvad er en GMC? Vil du vide hvad en GMC er så klik ind på http://www.gmc.com/
Fotograf: Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til [email protected]
ANNONCE
Del

Seneste nyt