Magasinet M!

Mike Tyson har afsløret, at han tager psykedeliske svampe under sin boksetræning til Jake Paul-kampen

Knytnæver og euforiserende svampe, anyone?

Når det kommer til bokseverdenen, har Mike Tyson allerede bevist alt, hvad der er at bevise i sin ambitiøse karriere.

Så når han nu står over for den yngre bokser og YouTube-stjerne Jake Paul i den meget omtalte og lettere kontroversielle kamp, handler det mest om underholdning.

Men selvom Tyson tager sin træning alvorligt, bringer han også sin egen unikke, og ja, lidt kontroversielle tilgang til forberedelserne.

I en nylig samtale på Impaulsive-podcasten, som drives af Jakes bror, Logan Paul, afslørede Tyson en uventet ingrediens i sin træningsrutine: psilocybinsvampe.

"Jeg er nødt til at tage dem, når jeg træner. Jeg træner altid med mine svampe," sagde Tyson uden at blinke.

Da han blev spurgt, hvorfor han vælger at tage psykedeliske svampe, inden han sveder igennem i træningscenteret, svarede den tidligere verdensmester med en næsten poetisk simpelhed: "Jeg træner på svampe, fordi jeg føler mig smuk. Det tager mig til himlen, baby."

Tyson er ikke fremmed for kontroversielle metoder, når det kommer til at udforske bevidstheden. Tilbage i 2021 åbnede han op om sine oplevelser med at ryge gift fra Sonora-ørkenens tudser.

"Under mine trips har jeg set, at døden er smuk," fortalte han i et tidligere interview til New York Post. "Livet og døden skal begge være smukke, men døden har fået et dårligt ry. Tudsen har lært mig, at jeg ikke skal være her for evigt. Der er en udløbsdato."

Med kampdatoen den 25. november lige om hjørnet, kan man ikke lade være med at spekulere på, om Tyson planlægger at tage sine psykedeliske svampe med ind i ringen. Da han blev spurgt direkte, om han ville være "på svampe" under kampen, svarede han med et skævt smil: "Måske. Hvis jeg ikke er på svampe, så vil jeg stadig være på [resterne af] dem."

Boksning og svampe, anyone?

ANNONCE
?si=vCG-KM8ntJbnACdK
Del

Seneste nyt