Magasinet M!

Mike Tyson løfter sløret for sit intense træningsprogram op til kampen mod Jake Paul

Den gamle hund kan stadig!

Mike Tyson gør sig klar til sin længe ventede boksekamp mod YouTube-stjernen Jake Paul, der finder sted den 15. november. De skulle oprindeligt have mødtes i ringen i sommers, men Tysons skade gjorde, at de måtte udskyde kampen.

 Den tidligere verdensmester i sværvægtsboksning har gennem det seneste år arbejdet benhårdt på sin træning, og i et interview på Jimmy Kimmel Live! afslørede Tyson nogle detaljer om sit nuværende træningsprogram.

"Jeg træner virkelig intenst," forklarede Tyson. "Jeg starter klokken 11 om formiddagen, og nogle dage forlader jeg ikke gymmet før klokken 17."

Han understregede, at han tager en kort pause i løbet af dagen, men hans træning er varieret og udfordrende.

"Efter jeg er færdig med min boksetræning, får jeg en times massage, og derefter går jeg direkte i gang med styrke- og konditionstræning," fortalte han.

Tyson har tidligere været åben omkring sin kærlighed til cannabis og har diskuteret, hvordan det har spillet en rolle i hans træning.

Dog afslørede han tidligere i år, at han havde opgivet både at ryge og have sex for at kunne fokusere fuldt ud på sin træning.

Da Kimmel spurgte, om han stadig bruger cannabis, svarede Tyson, at han havde gjort det tidligere, men ikke for nylig.

"Jeg vil være så høj på livet under kampen," jokede han, men indrømmede efterfølgende, at det også "kunne være en mulighed," når Kimmel spurgte, om han måske ville være påvirket af cannabis på kampdagen.

Cannabis er dog ikke det eneste middel, der har hjulpet Tyson med at holde fokus i sin træning.

I et interview med Logan Paul på Impaulsive-podcasten nævnte Tyson, at psilocybin-svampe også spiller en vigtig rolle i hans forberedelser.

"Jeg er nødt til at tage dem, når jeg træner," indrømmede han. "Jeg træner altid med mine svampe."

Med en kombination af intens fysisk træning, fokus på mental styrke og alternative metoder som cannabis og psilocybin ser det ud til, at Tyson er klar til sin comeback-kamp mod Jake Paul.

Det bliver spændende at se, om den tidligere verdensmester stadig har det, der skal til for at dominere ringen.

ANNONCE
?si=tL390w-NKUhxWLGs
Del

Seneste nyt