Magasinet M!

Mike Tyson træner for at komme tilbage i ringen

Tyson vs Holyfield III in the making?

Mike Tyson bliver snart 54 år gammel, men det har ikke stoppet ham for at benytte coronakrisen, til at skabe ændringer i sit liv. 

Den efterhånden ret brugte eks-bokser, har på Instagram været ved at vise frem, at han er trukket i træningstøjet, og træner til at komme tilbage i ringen. 

ANNONCE

I en Instagram live-session med rapperen T.I., fortalte Tyson at han har taget handskerne på, men at det er hårdt. "Jeg har trænet, jeg prøver at komme tilbage i ringen. Jeg har en plan om at bokse et par show-kampe og komme i form. Jeg vil gerne kunne bokse et par tre-fire rundes-kampe, og skabe noget opmærksomhed for velgørenhed. Et par showkampe, lave nogle penge og hjælpe nogle hjemløse og stofmisbrugende motherfuckers som mig selv."


Mikes mission blev fremlagt af bokserens tidligere trener Jeff Fenech i The Sporting News, hvor Fenech påstod at Tyson ville være i stand til at køre et knock-out på den nyligt aftronede sværvægts-champ Deontay Wilder. Med blot seks ugers træning i kroppen.

Tysons træningsrutine ser således ud, i følge ham selv:

  • 1 time på cykel eller løbebånd
  • 250 - 300 reps med lette vægte
  • 30 minutters sparring
ANNONCE

Bonusinfo: Efter Tyson først begyndte at lufte idéer om et comeback til ringen, er 57-årige Evander Holyfield kommet på banen (Han har et vendetta mod Tyson pga afbidt øre). Han er klar på en showkamp. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt