Magasinet M!

Miley Cyrus og værtskabet ved VMA #2 - Jep, hun havde ikke meget tøj på

Nattens VMA-show blev ført an af Miley, der ud over at vise en række minimale outfits frem, smed et gratis album på nettet

Miley Cyrus og værtskabet ved VMA #2 - Jep, hun havde ikke meget tøj på

En lille opfølgning på gårsdagens post om Miley Cyrus, værtskabet ved MTV VMA, og tanken om hvorvidt hun kunne sprede mere forargelse.

Det lykkedes Miley at præsentere en enorm mængde af "vovede" outfits, det ene med mindre tekstil end det andet, og indtil videre, ser det ud til at pigen ikke topper i forargelseskurven, i forhold til 2013, i hvert fald er Twitter ikke gået i selvsving over pop-rebellens udklædninger, og umiddelbart ser det heller ikke ud til at de store medier er faldet i harme over noget som helst. 

Nu er sparsom beklædning ikke noget der kan vække harme her på redaktionen, tværtimod! Men meningerne er stadig meget splittede om Miley, og derfor har vi lavet en lille afstemning, for at finde ud af hvilken Miley I synes bedst om!

ANNONCE

In other news:

Midt i al opmærksomheden i forbindelse med awardshowet, valgte Miley at annoncere, at hendes nye album "Miley Cyrus & Her Dead Petz", netop var blevet tilgængelig for alle hendes fans, helt gratis.

Albummet er helt anderledes end noget hun har lavet før, og du kan tjekke det hele ud på Soundcloud, og se den første musikvideo fra udspillet lige herunder.

PS. Hvis du leder efter en VMA-skandale, er det bedre at kigge i Kanye Wests retning

ANNONCE
Miley Cyrus - Do It
Del

Seneste nyt