Magasinet M!

Miley Cyrus som vært ved Video Music Awards...

Miley Cyrus er tilbage ved det show, der blev en skillevej for mange af hendes fans, og denne gang tager hun hele arsenalet af forargelsesmomenter med!

Miley Cyrus som vært ved Video Music Awards...

Miley er tilbage ved Video Music Awards som vært.

I dag rammer vi 2-årsdagen, for et event der i den grad skilte vandene for folk der kender til Miley Cyrus. Hendes optræden med Robin Thicke i 2013, involverede en let omgang twerking (En disciplin pigen ikke mestrer, men som hun alligevel formåede at gøre mainstream), en tunge på afveje, og lidt air-humping.

OBS: Du kan nu vælge at læse videre, eller bare tjekke de frække/forargelsesværdige/Miley-hvem?-agtige billeder i galleriet - vælg selv indgangsvinklen.

Meningerne var meget delte, på den ene side var forargelsen over den tidligere Disney-stjerne stor, og på den anden side var vi en del der havde set øjeblikket komme. Nå ja, og så må vi ikke glemme alle jer raske drenge, der lige var blevet tunet ind til voksne Hannah Montana-Miley, mens hun stadig havde lækkert langt hår.

Siden da har Miley gjort sin egen ting, og ikke givet en fuck for folks meninger, og det er en attitude der indgyder en form for respekt.. 

ANNONCE

MTV inviterer skandalen ombord

MTV der afholder de årlige Video Music Awards, har gjort et modigt træk, i at invitere Miley ind som vært på årets show.

Man kan ikke forestille sig andet, end at tv-kanalen er presset. Over den seneste årrække er deres kernestof skiftet, og de er gået fra at være en musikfokuseret ungdomskanal med supplerende shows, til at være næsten udelukkende fokuseret på middelmådige (Sorry MTV, jeg savner musik, Cribs og Pimp My Ride!) realityshows, der primært rammer tweenage-piger.

I løbet af den seneste måned har Miley Cyrus pushet hendes værtskab meget hårdt gennem hendes instagram-profil, hvor hun har over 25 millioner følgere, der må formodes at være et god målgruppe for MTV. Det virker samtidigt som at være et værtskab, hvor Miley-pigen i den grad får lov til at prøve, om hun virkelig kan skubbe forargelsen en ekstra grad.

Jeg hepper på Miley, hun virker som en pige med en mission - men hvis missionen er at få verdens største bibel-bælter til at udvide deres horisonter, så er det en livsmission. Hvis det bare handler om at pisse på dem der har sat hende i en bås - så nærmer hun sig målet.

Tjek bare de seneste indslag fra hendes Instagram:

When yiew da host so you gotta get to the vmas early AF!!!!!

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Fuck Yeah VMAzzzzzz! #host @mtv

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

fuckkkk yeahhhhh!!!! #vmas #host @mtv

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

fuck yeah VMAzzzzzz!!!!! Make and submit your VMA edits at mtvvma.net @mtv #vmas #host

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

ANNONCE
Del

Seneste nyt