Magasinet M!

Mille er Ugens Instababe: - Dér kunne man vist se lidt for meget af det gode gennem mit tøj

Sig hej til Mille - måske den lækreste 19-årige pige fra Aalborg, du kommer til at se i denne uge? Hun har i hvert fald en masse sjove historier, hun gerne vil fortælle.

Mille er Ugens Instababe: - Dér kunne man vist se lidt for meget af det gode gennem mit tøj

Har haft en skøn weekend ?

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 19. Feb 2017 kl. 6:50 PST

Navn: Mille Guldhammer Slipsager

Alder: 19

Bopæl: Aalborg

Beskæftigelse: Kundeservicemedarbejder for Telenor

Status: I et forhold

Instagram: milleslipsager

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Anna, så klik her.

?

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 25. Jan 2017 kl. 8:19 PST

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Det føles rigtig fedt! Jeg blev super smigret - og jeg kan huske, da der lå en besked i indboksen fra M!, at jeg tænkte, det var en joke i starten, indtil jeg så indså, at det ikke var det.

Marmaris ??

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 13. Jul 2016 kl. 5:36 PDT

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Til daglig arbejder jeg i et callcenter for Telenor, hvor jeg sidder som kundeservicemedarbejder. Når jeg endelig har lidt fritid, så elsker jeg at bruge tiden på at træne, lave mad og være sammen med dem, jeg holder af.

Turkey nowww ??

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 12. Jul 2016 kl. 3:09 PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Udadvendt, stædig, kærlig

Godt solbrændt og har stadig 2 tanning days tilbage ?

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 16. Jul 2016 kl. 10:23 PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Har faktisk to ting:

Når det kommer til sushi, så kan jeg spise rigtig meget. Altså, som i RIGTIG meget! Så er der intet, der kan stoppe mig.

Og så er min absolutte yndlingsserie Supernatural, der nok er den mest drengede og overnaturlige serie, der findes, men den er så god. Jeg elsker de to brødre deri!

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 28. Dec 2016 kl. 10:11 PST

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Jeg er meget til det spontane, så en fyr skal helt sikker være spontan for at score mig, og det må han rigtig gerne vise mig. Find på sjove og uventede ting at lave og så det aller vigtigste kort; servér sushi for mig, haha.

Its a stay in bed kinda day ???? #stillvacay

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 12. Aug 2016 kl. 4:19 PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Jeg elsker mit store hår, som bare vokser og vokser, uden jeg plejer det med alle mulige hårprodukter. Men jeg er også ret glad for mit eksotiske look, som jeg virkelig ikke ved, hvor stammer fra. Min familie er pære dansk med en lille smule norsk i sig, sååååå...

Er fan af mit fine nye hår ? thanks beauty @celinaveisene ?

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 3. Nov 2016 kl. 8:30 PDT

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Uhh, der kommer vi igen til det spontane og uventede! Gerne noget action og noget, der får adrenalinen op at køre. Jeg er hverken bange for højder eller vand, så for mig er den perfekte date noget spænding! Fx bungee jump, andet frit fald eller waterballs!

Yesterday ??

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 26. Sep 2015 kl. 6:29 PDT

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Jeg kan faktisk ikke lige komme på en akavet ting fra byen, men den her var helt sikkert akavet:

Jeg kan huske, dengang jeg var i Tyrkiet med min familie, at der var en tjener, som havde et ret godt øje til mig. Han var ret gammel, og jeg var lige præcis ikke 18, hvilket vil sige, at jeg ikke måtte få drinks med alkohol. Men jeg fik lokket et par drinks ud af ham der tjeneren, og imens jeg sidder med min far, min søster og min lillebror, så kommer ham tjeneren over og spørger om alle mine oplysninger til Facebook, Instagram osv. Det her var cirka to år siden, og tjeneren skriver stadig til mig i dag, fordi jeg ikke kunne få mig selv til at sige nej...

Så fik jeg endelig mine nye briller ? #yay #ikkedårligt #nårmanerblind #dolcegabbana

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 19. Mar 2017 kl. 6:01 PDT

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

Tålmodighed! Alle mænd skal virkelig lære at have lidt tålmodighed og lade være med at skynde på kvinder, for vi bliver kun endnu mere irriteret og langsommere. 

????????

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 6. Aug 2016 kl. 5:23 PDT

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Hmm, det var måske, da min lillebror blev hacket på instagram, hvor der var sådan et link oppe i hans beskrivelse, hvilket jeg var så dum at prøve at trykke på. Der kom så en nøgen dame frem, mens jeg sad på mit arbejde. Ret akavet, haha. Men vi har stadig aldrig fundet ud af, hvordan han blev hacket, så det må vi gemme til en anden god gang.

Er ved at blive blondie ? #4skoledagetilbage (!!!!)

Et opslag delt af MILLE SLIPSAGER? (@milleslipsager) den 12. Maj 2016 kl. 8:10 PDT

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": Nu er det jo ikke så længe siden, du blev student - hvad er det vildeste, du oplevede i den forbindelse, og har du et sjovt/frækt/pinligt minde derfra, som du vil dele med os?

Haha, jeg kan ikke huske specielt meget fra studenterugen, da jeg var pænt beruset hele ugen igennem! Men jeg kan huske en dag i byen i studenterugen, hvor jeg havde taget sådan et hvidt sæt på, så jeg var hvid fra top til tå. Så stod vi inde i byen i Aalborg, og så var der en eller anden tumpe, der valgte at tage sin dyre champagne og ryste den lige ud over mit hvide tøj. Der kunne man vist se liiiidt for meget af det gode igennem mit tøj, så jeg måtte stå under en håndtørrer i, ja, jeg ved ikke hvor lang tid, for at mit tøj så bare en lille smule passende ud igen...

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Anna, så klik her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE