Magasinet M!

Mille er Ugens Instababe: Vi kravlede om bag i varevognen og tog en lille tur

Mød den 22-årige Mille fra Holbæk, som har en svaghed for mørkt hår og skæg

Navn: Mille Ahlfors

Alder: 22 år

Beskæftigelse: Læser til social- og sundhedsassistent

Civilstatus: Single

Bopæl: Holbæk

Særlige kendetegn: Mit smil og mine øjne 

Instagram: milleahlfors

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Mille laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

Vis dette opslag på Instagram

? Sov nu trygt, Petite Canette ?

Et opslag delt af Mille Maria Ahlfors ? (@milleahlfors) den

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Det havde jeg faktisk ikke regnet med. Men jeg blev helt vildt glad og totalt energisk, fordi så bliver man bekræftet i, at man gør et eller andet godt.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg har spillet golf, siden jeg var 16 år sammen med min far og onkel. Derudover er jeg musicalskuespiller i min fritid hos Elverfolket en gang om året.

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af Mille Maria Ahlfors ? (@milleahlfors) den

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg er faktisk ikke det store rejsemenneske, men jeg vil helt vildt gerne køre rundt i USA i en autocamper eller på et krydstogt i Caribien.

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved, er nok, når man kommer hjem fra en bytur, og der er mælk tilbage i køleskabet. Jeg elsker simpelthen mælk efter en stiv bytur.

Det værste jeg ved, er når folk bliver dobbeltmoralske. Jeg flipper fuldstændig ud.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Jeg vil tusind gange hellere sidde derhjemme med noget take-away og en god film eller serie, end at sidde på en restaurant og se pæn ud, når man spiser.

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Jeg fik engang tildelt en rolle i en musical, jeg skulle spille med i, og så fortæller instruktøren mig, hvorfor jeg havde fået den rolle, som jeg havde fået tildelt. Han forklarede mig, at jeg fik den rolle, der havde mindst tøj på og var mest "løs på tråden"-type, fordi han mente, jeg også var sådan en i virkeligheden. Jamen tak for det, sagde jeg bare og grinte. Det skal lige siges, at instruktøren spillede Viktors lillebror, Esben, i Anja og Viktor.

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Jeg har en svaghed for mænd med brune eller grønne øjne, mørkt hår og lidt skæg. Og mænd der har været i militæret, haps.

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

At de skal holdes i kort snor og svares igen, når de bliver flabede.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Jeg kørte engang aviser ud hos Nordvestnyt med en fyr, jeg sås med. Vi kørte oppe i Nykøbing og holdte en lille pause, inden vi skulle ud til en boligblok med aviser. Vi kigger på hinanden, og så kravler vi om bagved i varevognen og tager en hurtig tur. Da vi var færdige, tørrede vi os så af i en avis, og satte os tilbage og kørte turen færdig.

Hvad er du allermest stolt af?

At jeg er det eneste musikalske individ i min familie. Alle i min familie er de mest tonedøve mennesker, jeg kender.

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Når de ikke fatter kodesproget, to veninder har sammen.

Fortæl om din vådeste bytur

Jeg var engang bartender på Club Harlekin i Holbæk, og så var der en aften, hvor KIDD kom og spillede. Jeg var mega stiv og blev inviteret op for at hilse på ham. Da jeg kom ind til ham, rejste han sig op og gav mig et kram. Jeg fortalte ham, at jeg var kæmpe fan af ham og så hviskede han i mit øre: "Jeg er kæmpe fan af dig smukke". Jeg var så fuld, at jeg måtte løbe ud for at brække mig, og så kan jeg faktisk ikke huske mere den aften andet end, at jeg tog stiv hjem, da klubben lukkede.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce