Magasinet M!

Min kæreste har ikke lyst længere, hvad skal jeg gøre?

Fra den Ulykkelige: Hej Sabina, Min kæreste og jeg (begge 24) har nu kendt hinanden i et år nu. og i starten dyrkede vi rigtig tit god sex, men nu syntes hun at jeg hele tiden er liderlig og ikke snakker om andet, og så siger hun at hun føler jeg presser hende til sex,og så har hun ikke lyst.Min kæreste har ikke lyst længere, hvad skal jeg gøre?

Jeg kan bare ikke se, hvordan jeg skulle presse hende. Det eneste, jeg siger, er, at jeg har vildt lyst til hende, og prøver at ligge op til hende.

Hun er heller ikke så spontan mere, f.eks. vil hun hellere se filmen færdig nu eller ligge og læse, og så skal man altså ikke prøve på noget. Jeg går jo ikke og tager hende på brysterne eller mellem benene hele tiden, og når jeg endelig gør, skubber hun mig væk og bliver sur. Så bliver jeg jo frustreret og går og tænker på, om jeg har gjort noget galt, om hun ikke elsker mig mere, eller hun ser en anden.

Hjælp! Jeg elsker hende, hun er mit et og alt, og vil gerne gøre det så godt for hende. Det blev lidt rodet, håber det er okay.

Kære ulykkelige

Jeg er ked at høre, at din kæreste er kommet ind i en periode med manglende overskud og lyst til dig. Du virker ellers meget åben for hendes behov, og mange kvinder vil synes hun er en heldig pige, der har en mand, der gerne vil give hende en masse ømhed og sex.

Jeg tror det bedste ville være, hvis I kunne tale omkring det lidt forsigtigt, så du kan finde ud af, hvorfor hun mangler sexlyst for tiden. Er hun deprimeret eller stresset? Er hun ked af nogle ting, der er sket i jeres forhold? Eller noget helt tredje? Vi har svært ved at abstrahere nogle gange, når helheden ikke helt hænger sammen, og det første, der ryger, er tit lysten til at dyrke sex.

Men husk hvorfor I er sammen og hold fast i de kvaliteter, så skal det hele nok gå i orden igen.

Held og lykke til herfra!!!

ANNONCE
Del

Seneste nyt