Magasinet M!

"Min kæreste var en vandrepokal... nu er jeg jaloux!"

Hejsa Sabina. Jeg har været kærester med min kæreste i 1½ år. Problemet er, at jeg stadig ikke er kommet mig over den måde forholdet startede på."Min kæreste var en vandrepokal... nu er jeg jaloux!"
Vi var sammen i ½ år inden vi blev kærester, fordi hun ikke ville væe kærester
dengang. Hun var i den periode i seng med mindst 7 fyre, måske flere, mens
hun så så mig et par gange om ugen. Jeg var også selv sammen med et par
stykker, men jo egentlig kun fordi hun besluttede at det ikke skulle være
os.

Jeg har svært ved at forlige mig med, at hun har været i seng med så mange
mens hun også så mig. Mens vi har været kærester har hun været helt
fantastisk, og jeg er sikker på, at jeg kan stole 100 % på hende.

Hun er meget ked af, at jeg har det sådan, men hvad skal jeg gøre. Det æder mig op indvendigt, og nogle gange eller faktisk mange gange tænker jeg, at det er
bedre, at vi er hver for sig. Hvordan kan jeg komme over det der skete dengang?


Kære Jacob

Ja, jalousi og selvværd er nogle komplicerede fætre, der helt sikkert har meget at sige i ellers perfekte forhold med masser af kærlighed. Jeg vil råde dig til at prøve at komme videre fra den noget slingrende begyndelse af jeres forhold og fokusere på nuet.

Du siger selv, at hun er helt perfekt og til at stole på. Hun har jo valgt dig, og du er sikker på, at du kan stole på hende. Det er klart, at det har såret dig, at hun ikke valgte alle de andre fra med det samme - men måske er hun ung og var usikker på, hvad hun egentligt ville?

For din egen skyld, så slå et streg over fortiden, lad være med at trække den frem, da du ikke kan bruge den konstruktivt uden at få det dårligt selv og give hende dårlig samvittighed. Jeg håber virkelig, at det kan lade sig gøre, men hvis du ikke kan, overvej om du vil forlade jeres forhold, og jage den perfekte kvinde, der ikke eksistere...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE