Magasinet M!

Mindreårig arresteret efter at have forsøgt at bruge McLovin-kørekort

Opfindsomt eller bare dumt?

Der er nok en del, der kan nikke genkendende til, som 16-årige, at have forsøgt sig med et falskt ID for at komme ind på diverse diskoteker, eller for at købe smøger og alkohol i den lokale kiosk, uden mor og far vidste det.

Men har du nogensinde brugt et falskt ID og kaldt dig selv McLovin? Det ikoniske falske ID-kort, med den akavede McLovin fra Hawaii, blev udødeliggjort i den legendariske komedie Superbad i 2007.

ANNONCE
Mindreårig arresteret efter at have forsøgt at bruge McLovin-kørekort

En 20-årig amerikansk fyr, Daniel, blev anholdt efter at have forsøgt at bruge et McLovin ID. ID'et skulle han bruge for at komme ind på en bar i Iowa, og det kom han. Men inde på baren blev han konfronteret af politiet. Her erkendte han, at han drak vodka, men han ville ikke vise sit ID, så han endte med at blive fjernet fra baren. 

ANNONCE
Mindreårig arresteret efter at have forsøgt at bruge McLovin-kørekort

Da politiet spurgte efter hans ID, viste han sit rigtige ID, som jo viste at han var mindreårig. Herefter blev han bedt om at fremvise sit falske ID, men her nægtede han at have et. Daniel virker ikke helt ny i snyde-gamet, så da han kiggede sin pung igennem foran betjentene spottede de hurtigt det falske McLovin ID kort, med fødselsdatoen 3. juni 1981. 

Daniel bliver dømt for at være mindreårig på en bar, at forevise falsk ID, og for ulovlig indtagelse af alkohol. Vi er vel i USA, og mon ikke han har lært lektien?

"Why the FUCK would it be between THAT or Muhammed? Why don't you just pick a common name like a normal person?" - Seth til Fogell i Superbad

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce