Magasinet M!

Miniguide til analsex

Inden I kaster jer ud i bagbordssex, er det en hamrende god ide med lidt fif og fakta, så det rent faktisk bliver en fed oplevelse for jer begge to.Miniguide til analsex

1)      Vær ren

Hvis du vil have succes med analsex, er det en rigtig god ide, at hun er ren. Mange kvinder spekulerer uanet meget på, om der nu er ”noget” på pikken. Så sørg for, at hun er ren både uden på, men også inden i. Oppe i rumpetten er det lidt svære. Men der findes små ”kit”, man kan købe, så man meget hurtigt og smertefrit med lunkent vand, kan få de sidste rester ud, så man kan dyrke analsex i fred og ro uden at skulle tænke på, om der nu er ”noget” ”nogen” steder. Der er i øvrigt meget nemmere for hende at slappe af, hvis denne lille procedure er fixet.
 

2)      Glidecreme

Dyrk aldrig analsex uden en god siliconebaseret glidecreme. Og nej, lidt spyt er slet ikke nok. Spyt og vandbaseret glidecreme fordamper i kampens hede og inden I ser jer om, er hun noget tyndslidt dernede og hun får rifter og sår. Og så skal du nok ikke regne med, at det bliver til meget analsex en anden gang!
 

3)      Start forsigtigt ud

Den største fejl de fleste laver i legen med analsex er, at gå alt for hurtigt frem. Jo mere man skynder sig og jo mere utålmodig man er, jo mere skade kan man gøre. Det er altså muskulatur vi har med at gøre her! Og det skal udvides. Og ja, i pornofilm ser det super nemt ud, man hopper bare fra det ene hul til det andet. Men helt ærligt! Tror du ikke de har varmet op ude i kulissen. Det tror jeg! Så start stille og roligt, måske skal I endda de første gange, I prøver at dyrke analsex, ikke engang have pikken i brug, så hun bare i starten vænner sig til den fornemmelse det er, at have noget oppe i ”rumpetten”. Men ellers, så brug god til. Tålmodighed og tænding er altafgørende.
 

4)      Brug legetøj

Der findes masser af rigtig godt legetøj til analsex. Sexlegetøj, der er specialproduceret udelukkende til formålet. Og nej, du skal ikke bare lige snuppe en gulerod eller en almindelig dildo eller vibrator. For der er nemlig nødt til at være en ”stopper” på. En stopper betyder, at den ikke kan ”smutte” op. Endetarmen danner nogle gange et vakuum, og derfor SKAL der være en stopper på det, I leger med. Ellers ingen leg!
 

5)      Lad kvinden styre i starten

Når du først får lov stille og roligt at trænge op i hende, så lad hende styre TOTALT i starten. For det første fordi der er stor forskel på at have et stykke legetøj oppe i forhold til din pik, men også fordi hun lige skal mærke efter, hvad der føles godt, måske udvides det sidste stykke, og så fordi det får hende til at slappe af, når det er hende, der har kontrollen i starten. Bed hende om at sige til, når du må tage over.

God fornøjelse!

Kærlig hilsen
Maj Wismann – sexolog og parterapeut

Læs den komplette guide til analsex og se, hvilket legetøj og glidecreme sexolog Maj Wismann anbefaler

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce