Magasinet M!

Miniguide til sprøjteorgasmer

Eller ”female ejaculation” som det hedder i fagsprogFornylig deltog jeg i et online seminar 5 onsdage i træk, med verdens førende ekspert i sprøjteorgasmer og ”female ejaculation”, som det hedder i fagsprog. Det var 10 timers online live foredrag, hvor der blev vist filmklip med teknikker, interviewet kvinder, der oplever det jævnligt. Der var også forskere, der gav deres besyv med om emnet. Fantastisk måde at bruge onsdag aften på ;-)
 
Så her følger en lille miniguide til jer, der gerne vil eksperimentere med kvindelige sprøjteorgasmer.
 
Først og fremmest skal kvinden være varmet godt op, jo mere liderlig hun er, jo bedre er det og jo nemmere bliver det at få hende til at slappe af, slippe kontrollen og lære at få orgasme på denne nye måde.
ANNONCE
Miniguide til sprøjteorgasmer
1)      Stik ringe- og langefinger ind i hende og bøj fingrene så de stimulere g-punktet, der sidder op mod maveskinnet. Det er lidt rugt på overfladen, og jo mere ophidset hun er, jo mere hævet er det ofte. Har kvinden ikke før haft en sprøjteorgasme, kan det være helt fyldt med væske som en vindrue på bristepunktet.

2)      Den anden hånd lægger du på hendes venusbjerg, hvor du presser blidt.

3)      Tryk på g-punktet med fingrene, ofte skal der hårde tryk til og du kan også kører fingrene sidelæns frem og tilbage. Det kan være ubehageligt for hende, hvis hun aldrig før har fået aktiveret sit g-punkt.

4)      Måske oplever hun en tissefornemmelse, det er helt okay. Ifølge den nyeste forskning kommer væsken ud gennem urinrøret, ligesom sæd kommer ud af urinrøret, og derfor er det naturligt, at det giver samme fornemmelser.

5)      Slik hende evt. på klitoris imens eller bed hende om selv at onanere, mens du klare det ”hårde” arbejde.

6)      Nogle kvinder skal berøres forsigtigt på g-punktet andre skal berøres meget voldsomt, så manden næsten får krampe i armen – prøv jer frem.

7)      Når hun er ved at få orgasme – og her snakker vi altså stadig om, at klitoris skal stimuleres - så skal hun trække vejret dybt ned i maven og bruge sin bækkenbundsmuskulatur til at skubbe nedad med.

8)      Husk, alt nyt kræver tid OGSÅ sprøjteorgasmer.
ANNONCE
Miniguide til sprøjteorgasmer
Pøj pøj
Maj Wismann, sexolog og parterapeut
 
Lær meget mere om kvindens seksualitet her
Del

Seneste nyt

ANNONCE